Arıza 25. son bölüm tek parça izle! Arıza dizisi 25. bölüm izle!

Arıza 25. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamları Show Tv'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Arıza 25. bölümde Ali Rıza babasının yaşıyor olabileceği ihtimali üzerine harekete geçer. Ali Rıza ve Mert, babalarının izini sürmek için mezarlığa giderler. Arıza 25. bölümü tek parça şeklinde haberimizden izleyebilirsiniz.

Arıza 25. bölümü Show Tv'de yayınlanacak. Dizi her pazar akşamı seyircisine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban gibi isimler yer alıyor. Arıza 25. bölümde Ali Rıza ve Mert babalarını bulmak için ipuçlarını takip etmeye başlıyor. Arıza 25. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

ARIZA 25. BÖLÜM İZLE!

ARIZA 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zorlu rakibini yenen Ali Rıza; Selim'e ulaşarak Balaban'ın ailesi ve kendi babası hakkında yeni bilgiler öğrenir.

Mithat, Balaban, Burak ve Murat'ın oluşturduğu ittifak ise yeni bir plan yaparak, Haşmet ve Ali Rıza'yı dize getirmeyi hedefler. Haşmet'in Ali Rıza'ya kırgın olduğunu bilen İhtiyar, Haşmet'i karşısına alır ve büyük sırrını açıklar, 'Ali Rıza benim oğlum' der.

Ali Rıza ve Mert, Halide'yle birlikte babalarının izini sürmek için babalarının mezar yerine giderler. Mezarlıkta hiç beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kalacaklardır.

Menajerimi Ara 28. bölüm izle! Menajerimi Ara 28. son bölüm tek parça izle!