Arıza 22. bölüm izleme linki! Arıza 23. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi

Arıza 22. son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Arıza 23.yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dizide Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler. İşte Arıza 23. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Arıza 23. yeni bölüm fragmanı ekrana gelen son bölümün ardından merak konusu oldu. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Arıza 22.son bölümü ile yine nefes kesti. Yayına giren yeni bölüm fragmanı ile Arıza dizisinde bu hafta, beklenmedik olaylar yaşanıyor. İşte Arıza 22.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

ARIZA DİZİSİ 22. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

ARIZA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


ARIZA 22. BÖLÜM ÖZETİ

Balaban Safir'in karşısındadır ama konuşmaya pek niyetli değildir. Rukiye ise Muzaffer'le konuştuğundan bu yana korkularını bir türlü dizginleyemez hale gelmiştir.

İhtiyar'ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza'yla bir anlaşma yapmak ister. Burak ise Balaban'la çoktan yeni bir anlaşma yapmış, işe koyulmuştur.

Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler.

Abisiyle buzları erittiğini düşünen Burak, yaptığı planla abisini zor bir durumda bırakırken kendisini bekleyen sürprizin farkında değildir.