Arıza 22. bölüm fragmanı: Arıza 21.son bölümde neler oldu?

Arıza 22. bölüm fragmanı dizinin son bölümünün ardından ekrana verilecek. Her pazar akşamı Show Tv'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer alıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Burak ve Balaban yeni bir iş birliğinin temelini atıyor. Arıza 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 22. bölüm fragmanına dair detaylar aranıyor. Diziye bu hafta Balaban karakteri ile Rıza Aksoy dahil oluyor. O3 Medya imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Arıza 21. bölümde, Ali Rıza babası hakkında yeni bilgiler edinirken Burak ve Balaban iş birliği için kolları sıvıyor. Peki, Arıza 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ARIZA 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arıza 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanınca haberimize eklenecektir.

Rüzgar Aksoy kimdir, kaç yaşında? Arıza'nın Balaban'ı Rüzgar Aksoy nereli?

ARIZA 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ali Rıza ise İhtiyar'la artık bir araya gelmiştir ve Balaban'ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza, Balaban'ı ararken, Balaban Halide'nin kliniğine tatsız bir ziyarette bulunarak kendini gösterir.

İhtiyar'ın öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri yeni dönemde neler yapacaklarını kararlaştırırlar. Burak ve Balaban ise yeni bir iş birliğinin temellerini atmıştır. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza'nın aklı ise iyiden iyiye karışır.

Çukur 115. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne: Yamaç Afganistan'a sürüldü...

Menajerimi Ara 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dicle ve Barış'ın ilişkisini sürpriz bir isim öğreniyor...