Anne final bölüm Star TV'de izle son bölüm Cengiz öldü mü

Anne final bölümü Star TV’de izleyicilerle buluştu. Anne son bölüm ile ekranlara veda etti. Anne 33. son bölümde neler yaşandı? Star TV’de reytingleri alt üst eden dizi Anne son bölüm izleme linki haberimizde bulunuyor. Dizinin final bölümünde, Cengiz öldü mü sorusunun yanıtı en çok merak edilen konuların başında geldi. Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları ise sona erdi.

Anne final bölümü nefes kesen sahnelerle ekranlara “elveda” dedi. Anne son bölüm Star TV’de izleyicilerle buluştu. Anne 33. son bölümde neler yaşandı? Cengiz öldü mü? İşte, Anne son bölümde yaşananlar; Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları ise sona erdi. Anne son bölüm izleme linki haberimizde bulunuyor. Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. "Polis, sahil güvenlik ve balıkçılar denize düşen 7 yaşındaki Tuğçe'yi aramaktadır. Arama çalışmaları sırasında minik kızın annesi Şule'nin yani Gonca Vuslateri'nin çaresiz yüzüyle hikâye başlar

ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu olur. Cengiz’i karşısına alıp yüzleşir. Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekten masum mudur yoksa bir katil mi?

Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları, Şule’nin yaşadığı ve yaşattığı hayal kırıklıkları birikir birikir… ve “artık yeter” denecek yerde hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Şüphesiz bu olaydan herkes kendine düşen payı alır. 

Kimi kazanır kimi kaybeder… Kimi huzura kavuşur kimi sevdiğine… Kimi her şeyden vazgeçer… Kiminden herkes her şey vazgeçer.

ANNE SON BÖLÜM İZLE - STAR TV

ANNE DİZİSİ KONUSU

"Polis, sahil güvenlik ve balıkçılar denize düşen 7 yaşındaki Tuğçe'yi aramaktadır. Arama çalışmaları sırasında minik kızın annesi Şule'nin yani Gonca Vuslateri'nin çaresiz yüzüyle hikâye başlar. Flashback sahnelere dönülür. Denize düştüğü sanılan Tuğçe, pavyonda çalışan annesi Şule ve onun zalim sevgilisi Cengiz'le yani Berkay Ateş'le aynı evde yaşamakta ve sistemli olarak dayak ve işkenceye maruz kalmaktadır.

Minik kız ne yaşarsa yaşasın minik tavşanı Pamuk'la ve hayal ettiklerini yazdığı defterle mutlu olmaya çalışmakta ve bir gün hayatının tamamen değişeceğine inanarak hayaller kurmaktan hiç vazgeçmemektedir. Tuğçe'nin hayatı, okuduğu ilkokula geçici memur olarak başlayan Zeynep'in girmesiyle değişir. Zeynep sınıfın asıl öğretmeni Handan, feci bir kaza geçirince onun yerine hiç hazırlıksız derse girmek zorunda kalır. Sınıftaki öğrenciler arasında Tuğçe, hemen Zeynep'in dikkatini çeker.

Yeterince beslenemediği için çok çelimsiz ve bakımsız görünen minik Tuğçe ile Zeynep arasında çok özel bir bağ kurulur. Zeynep Güneş aslında turna kuşlarını fotoğraflayan, soğuk duruşlu, duygularını pek belli etmeyen bir fotoğraf sanatçısıdır. Bir üniversiteye proje sunmuş ve onun onaylanmasını beklerken de geçici olarak okulda memurluk görevine başlamıştır.  Kız kardeşleri Gamze ile Duru ve annesi Reyhan'la 10 yıldır görüşmüyordur. 

Vücudundaki morluklara ve yaşadığı ağır suistimale rağmen mutlu olmaya çalışan minik Tuğçe'nin son olarak ölüme terk edilmesi Zeynep'in bütün gelecek planlarını değiştirmesine neden olur. Kafasına koyar ve ona hep hayalini kurduğu gerçek anneliği yaşatmak için Tuğçe'yi kaçırır."

Gönül, Zeynep Anne ve Sinan Zeynep’in kayıp olmasıyla ilgili birbirlerini telkin etmeye çalışırken Cengiz Sinan’ı aradı. Zeynep’i kendisinin kaçırdığını söyledi. Sinan deliye döndü.

Cengiz’in asıl amacı Sinan’ı oraya getirtmek ve Sinan’ın gözleri önünde Zeynep’i öldürmekti. Sonra da Sinan’ı öldürecekti. Zeynep Cengiz’in bu plan konusunda ne kadar kararlı olduğunu gördükçe dehşete düşmeye başladı.

Sinan’ı iyice deli etmek isteyen Cengiz, Zeynep’in rahatsız edici bir fotoğrafını Sinan’a yolladı. Sinan çıldırdı. Ama bu fotoğraf sayesinde Cengiz’in izini bulabileceklerini fark etti. Sinan hemen emniyettekileri harekete geçirdi. Sonunda Cengiz’in telefonuna dair bir iz bulundu.