Anne yeni 7. bölüm fragmanı son bölüm Star'da Melek'in sürpriz seçimi

Star TV’nin yayın hayatına yeni başlayan ve reytingleri alt üst eden dizisi Anne son bölüm yine duygu yüklü bir bölümle ekranlardaydı. Şule'nin ortalığı birbirine kattığı sahne ise bölüme damga vurdu. Anne yeni 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anne yeni 7. bölüm fragmanı son bölüm Star TV’de.

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Anne son bölüm yine duygu doluydu.  Anne yeni 7. bölüm fragmanı son bölüm Star TV’de. Duygu yüklü son bölümün ardından Anne dizisi 7. yeni bölümü fragmanı merakla beklenir oldu. Cansu Dere, Can Nergis, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri gibi ekranın tanınmış simalarının rol aldığı Anne dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek. Anne son bölümde Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi şaşırttı. Anne 6.son bölümde Şule'nin ortalığı birbirine kattığı sahne bölüme damga vurdu.

ANNE 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Anne dizisi son bölümde Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Şule, son çare olarak Ali’den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep’e daha da bilenir.

Gönül, hastalığını yok sayıp hastaneden çıkmaya çalışırken, Zeynep ve Turna’nın sayesinde hayatının en güzel gününü yaşar. Şule sonunda kızının izini bulur. Turna ile yüz yüze gelen Şule’nin, geçmişi hakkında kimsenin bilmediği gerçekler ortaya çıkar.

Yıllarca Şule’nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep’le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.