Aman Reis Duymasın oyuncuları kimler? Aman Reis Duymasın konusu nedir, nerede çekildi?

Aman Reis Duymasın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam Akşam ATV'de ekrana gelecek olan filmin yönetmen koltuğunda Onur Tan bulunuyor. Televizyon izleyicileri, Aman Reis Duymasın konusu nedir, nerede çekildi? Aman Reis Duymasın oyuncuları kimler? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Aman Reis Duymasın konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Aman Reis Duymasın konusu nedir, nerede çekildi? Aman Reis Duymasın oyuncuları kimler? sorusuna cevap aramaya başladı. Bu akşam ATV'de seyirci ile buluşacak olan filmin yönetmenliğini Onur Tan yaparken, senaryosunu ise Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un birlikte yazmıştır.

AMAN REİS DUYMASIN KONUSU NEDİR?

Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul'a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli'nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.

AMAN REİS DUYMASIN OYUNCULARI KİMLER?

Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları arasında Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Savaş Özdemir, Ceren Benderlioğlu, Sevinç Kıranlı, Hakan Karsak bulunuyor.

AMAN REİS DUYMASIN NEREDE ÇEKİLDİ?

Aman Reis Duymasın filminin çekimleri İstanbul ve Erdek'te gerçekleştirildi.