Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlayacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz aylarda 34. bölüm ile sezona ara veren Uyanış: Büyük Selçuklu'nun ardından yeni sezonda Alparslan: Büyük Selçuklu ile ekrena gelecek olması akıllara soru işareti bıraktı. Bilindiği üzere ilk sezon ile akıllarda iz bırakacak iddialı sahneler yaşanmıştı. Selçuklu dönemini ekrana taşıyan Alparslan: Büyük Selçuklu ilk bölüm fragmanı, dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Alparslan: Büyük Selçuklu ilk tanıtım fragmanı heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu ismiyle ekrana gelen dizi bu sezon Alparslan: Büyük Selçuklu ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam edecek. Yayınlandığı ilk bölümden beri destansı bir mücadeleyi anlatan yapımın özellikle başarılı oyuncu kadrosu dikkat çeken Uyanış: Büyük Selçuklu yeni sezonda izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlayacak? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Selçuklu'nun keskin kılıcı Sultan Alparslan'ın destansı öyküsü 'Alparslan: Büyük Selçuklu' yakında TRT 1'de!

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonda Alparslan: Büyük Selçuklu ismiyle devam edecek.


ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Fahriye Evcen, 'Ne aradığını bilmeyen, bulduğunda tanıyamaz. Kurdun izi at sırtında cihana hükmeden atalarının izidir. Bu Hak aşığı Türklerin efsanesidir.' diyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI

Alparslan rolünü oynayacak isim ise Barış Arduç oldu. Arduç'un partneri ise Fahriye Evcen!

Eski kadrodan Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke'nin yer alacağı kadroda Gizem Karaca, Barış Ağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi ünlü isimler yer alıyor.

Evcen, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak. Arduç ise Alp Arslan karakterine hayat verecek. Alparslan'ın babası Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandırıyor.