Alparslan Büyük Selçuklu 7. bölüm full izle! Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm izle tek parça...

Alparslan Büyük Selçuklu dün akşam 7. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Her pazartesi ekrana gelen yapım macera dolu sahneleriyle keyifli anlar yaşatacak. Bu hafta Alparslan Büyük Selçuklu 7. bölümde Alparslan'ın seçtiği bu yol, Bizans'ın hiç beklemediği bir hamledir ve bu hamle, kendi içlerinde büyük bir teyakkuza neden olur.

TRT 1'in ses getiren yapımları arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 7. bölümü yayınlandı. Dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta yeni bölümde, Alparslan'ın hanedan haklarından feragat etmesinin ardından, onun kuyusunu kazmak isteyenlerin sesi daha da yükselir. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 7. bölüm izleme sayfası...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 7. BÖLÜM FULL İZLE!

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alparslan'ın veliahtlığı reddetmesi, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Alparslan ise annesinin katili Kekavmenos'tan intikam almak ve Vaspurakan'ı Türklere yurt etmek için farklı bir yol seçer.

Alparslan'ın seçtiği bu yol, Bizans'ın hiç beklemediği bir hamledir ve bu hamle, kendi içlerinde büyük bir teyakkuza neden olur.

Kekavmenos'un Alpagut'a Akça'yı vurdurmasının altında ise Kekavmenos'un bambaşka bir amacının olduğu ortaya çıkar.

Akça ve Alpagut'un ortak davası, devam edebilecek midir? Alparslan'ın hanedan haklarından feragat etmesinin ardından, onun kuyusunu kazmak isteyenlerin sesi daha da yükselir. Alparslan, tüm bu engelleri aşıp inandığı yolda zafere yürüyebilecek midir?