Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölüm özeti, dizide neler oluyor? Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu 2. Yeni bölüm 2. fragmanı TRT 1 izleyicisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. İşte dizinin yeni bölümünde yaşananlar ve fragman görüntüleri

Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölümünde Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk'ün intikamını almaya karalıdır. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Alparslan: Büyük Selçuklu 2. yeni bölüm özet ve detayları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Başrollerini; Barış Arduç, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca, Yurdaer Okur gibi birçok başarılı ismin bir araya geldiği Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümleriyle her pazartesi TRT 1'de saat 20.00'de ekranlara gelecek.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN


ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU 2.BÖLÜM ÖZET

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk'ün intikamını almaya karalıdır.

Diğer yandan obadaki tüm gözler ise çağrı Bey'e hançer indirirken yakalanan Akça'nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans'tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu'yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı? Yüreğine büyük sırlar mühürlemiş olan Akça hiç beklemediği bir anda öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşayıp sarsılırken, artık onun için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Savaş sonrası İmparator'dan gelen sürpriz emir Bizans'ı karıştırır. Ani Tekfuru Kekavmenos, Selçuklu'ya darbe vuracak yeni hamlesini yaparken, General Dukas'ın beklenmedik hareketi herkesi şok eder.

Öte yandan Alparslan'ın gözü, ihanet içinde olduğundan şüphelendiği Emir Bozan'ın üzerindedir. Bu durum iki kardeşi, Alparslan ve Süleyman'ı kavganın eşiğine sürüklerken obada gerilim had safhaya çıkar. Vaspurakan'daki Müslümanları özgürlüğüne kavuşturmak isteyen Alparslan zekâ dolu bir planla Bizans'ı alt ederken, herkes Yannis'in kurduğu acımasız tuzaktan habersizdir.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi İstanbul'da çeşitli stüdyolarda çekiliyor. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Sultan Alparslan'ın fetih serüveninin anlatılacağı dizide yer alan Ani Şehri Vaspurakan Bölgesi'nin, Gazne Devleti'nin Büst şehrinin dekorları, dizi için gerçeğinin bire bir kopyası olarak hazırlandı.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI KİMLER?

Barış Arduç: Sultan Alparslan : Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ikinci hükümdarıdır. Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğenidir.

Fahriye Evcen: Akça Hatun : Sultan Alparslan'ın eşidir.

Barış Bağcı: Tuğrul Bey : Çağrı Bey'in kardeşi, Sultan Alparslan ve Kavurd Bey'in amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarıdır.

Erdinç Gülener: Çağrı Bey : Tuğrul Bey'in abisi; Sultan Alparslan'ın, Kavurd Bey'in ve Süleyman'ın babası; Melikşah'ın dedesidir.

Mehmet Özgür: Nizâmülmülk : Çağrı Bey'in, Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziri, devletin hâcesidir.

Gizem Karaca: Evdokya

Sarp Levendoğlu: Romen Diyojen : Bizans İmparatorluğu'nun 1068 - 1071 yılları arasındaki imparatorudur. Sultan Alparslan'ın düşmanıdır.