Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm kesintisiz izle! Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölüm izle tek parça!

TRT 1'İN büyük ses getiren dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümü ile ekrana geliyor. Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Alparslan'ın kutlu yolculuğunu anlattığı dizide dün akşam; ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk'ün intikamını almaya karalıdır...

Başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener ve Barış Yağcı'nın paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu 2. bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. İlk bölümünde izleyiciden büyük beğeni alan dizinin 2. bölümünde ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM ÖZETİ

Ölüm kıskacındaki Alparslan son anda kurtulurken, Selçuklu ve Bizans orduları karşı karşıya gelir. Pasinler Ovası tarihin en uzun ve kanlı savaşlarından birine ev sahipliği yaparken, Alparslan şehit edilen Şehzade Hasan ve her Türk'ün intikamını almaya karalıdır.

1048 Pasinler Savaşı'nı kim kazandı, önemi ve sonuçları neler? Pasinler nerede?

Diğer yandan obadaki tüm gözler ise çağrı Bey'e hançer indirirken yakalanan Akça'nın üzerindedir. Akça göründüğü gibi Bizans'tan kaçan masum bir Türkmen kızı mıdır, yoksa Selçuklu'yu yok edecek sinsi bir planın anahtarı mı?

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm fragmanı çıktı mı? Alparslan Büyük Selçuklu'da neler olacak?

Yüreğine büyük sırlar mühürlemiş olan Akça hiç beklemediği bir anda öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşayıp sarsılırken, artık onun için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Savaş sonrası İmparator'dan gelen sürpriz emir Bizans'ı karıştırır. Ani Tekfuru Kekavmenos, Selçuklu'ya darbe vuracak yeni hamlesini yaparken, General Dukas'ın beklenmedik hareketi herkesi şok eder.

Akça Hatun kimdir? Alparslan'ın ilk eşi Akça Hatun'un kaç çocuğu var?

Öte yandan Alparslan'ın gözü, ihanet içinde olduğundan şüphelendiği Emir Bozan'ın üzerindedir. Bu durum iki kardeşi, Alparslan ve Süleyman'ı kavganın eşiğine sürüklerken obada gerilim had safhaya çıkar.

Vaspurakan'daki Müslümanları özgürlüğüne kavuşturmak isteyen Alparslan zekâ dolu bir planla Bizans'ı alt ederken, herkes Yannis'in kurduğu acımasız tuzaktan habersizdir.