Diriliş Ertuğrul karakteri Alıncak kimdir? Diriliş Ertuğrul Alıncak tarihteki önemi

Diriliş Ertuğrul’daki Alıncak karakterinin tarihte kim olduğu araştırılıyor. Alıncak kimdir? TRT 1’in sevilen dizisine birbirinden ünlü isimler katılmaya devam ediyor. Dizide ünlü oyuncu Engin Benli Alıncak karakterine hayat veriyor. Moğol Komutanı Noyan'ın asılarak çıkarılmasının ardından yeni bir Moğol Komutanı olan Alıncak girdi. 134. bölümünde kadroya katılan Alıncak karakteri oldukça acımasız bir komutanı canlandırıyor. Engin Benli ile ilgili merak edilenler ve detaylar haberimizde sizlerle.

“Alıncak kimdir?” sorusu Diriliş Ertuğrul izleyicileri tarafından merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul’daki komutan Alıncak tarihte kimdir? TRT 1’in sevilen dizisi her hafta çarşamba akşamları yayınlanıyor. Yeni bölümlerin ekrana gelmesi ile beraber dizideki oyuncuların tarihte kim oldukları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Alıncak karakterine hayat veren Engin Benli ile ilgili merak edilenlere ve detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ALINCAK KİMDİR?

Diriliş Ertuğrul dizisinden Moğol Komutanı Noyan'ın asılarak çıkarılmasının ardından yeni bir Moğol Komutanı olan Alıncak girdi. Tarihte Alıncak Komutan diye biri yoktur bu karakter tamamen kurgudur.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 134. bölümünde kadroya katılan Alıncak karakteri oldukça acımasız bir komutanı canlandırıyor. Ertuğrul bey, gerek içeride gerek ise dışarıda mücadele ederken, bir de karşısına güçlü Moğol komutanı Alıncak karşısına çıkınca işleri daha da zorlaşarak. Ancak Ertuğrul bey sadece kılıcı ile değil, aklı ile de savaş edip, düşmanlarını alt etmeyi çok iyi bilen Kayı beyi, Moğol komutanına karşı ilk başta aklını kullanacaktır.

ENGİN BENLİ KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Engin Benli, 23 Ocak 1970 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezundur. Engin Benli, ilk olarak Ankara Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başlamış ve ilerleyen dönemde çalışmalarına Bursa Devlet Tiyatrosu ile devam etmiştir. Oyunculuk kariyerinde pek çok tiyatro oyunu yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde yer alan, özellikle 2010 – 2013 yılları arasında yayınlanan Kanıt dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Engin Benli, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Kayı obasına baskın düzenleyen Moğol komutanına hayat veriyor. Engin benli 1.85 metre boyunda, 75 kilo ve Kova burcudur.