Alev Alev dizisi bitiyor mu? Alev Alev ne zaman final yapacak? İşte tüm detaylar...

Alev Alev dizisi final yapacağı konuşuyor. Perşembe akşamları ekrana gelen yapım bu akşam 26. bölüm ile ekrana geliyor. Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu dizinin başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz yer alıyor. Peki, Alev Alev ne zaman final yapacak? Alev Alev dizisi bitiyor mu?

Show Tv'nin sevilen yapımları arasında yerini alan Alev Alev dizisinin final yapacağı öne sürüldü. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini paylaştığı dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Son zamanlarda dizinin final yapacağı konuşuluyor. Bu sebeple vatandaşlar, Alev Alev ne zaman final yapacak? Alev Alev dizisi bitiyor mu? sorusuna yanıt arıyor.

ALEV ALEV NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin final kararı aldığı öne sürüldü.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 28. bölümü ile ekranlara veda edeceği iddia edildi.

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Alev Alev dizisi aslında birbirinden çok farklı olan üç kadının bir yangın sonrasında değişen hayatlarını anlatmaktadır. Cemre / Demet Evgar, eski belediye başkanıyla evlidir. Dışarıdan oldukça saygın ve kibar birisi gibi görünse de aslında karısına hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan birisidir. Cemre de tüm imkansızlıklar içerisinde küçük kızı ile birlikte bu yaşantıdan kaçmak istemektedir.

ALEV ALEV OYUNCU KADROSU

Demet Evgar / Cemre Kayabeyli

Hazar Ergüçlü / Çiçek Görgülü

Dilan Çiçek Deniz / Rüya Yıldırımlar

Zuhal Olcay / Tomris Üstünoğlu

Cem Bender / Çelebi Kayabeyli

Berkay Ateş / Ozan Akınsel

Cihangir Ceyhan / Ömer Ataycı

Berker Güven / İskender Kayabeyli

Alev Alev Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?