Alev Alev finali 28. bölüm fragmanı yayında! Alev Alev 28. bölüm finalinde tansiyon yükseliyor!

Alev Alev dizisi 28. bölüm için final fragmanı izleyicisiyle buluştu. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisi düşen reytingler yüzünden 28. bölümü ile final kararı aldı. Dizi, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final kararı vermesi takipçilerini hüzne boğdu. Peki Alev Alev dizisi 28. final bölümünde neler olacak? İşte final fragmanı ve detayları

Alev Alev 28. bölümü ile final kararı aldı. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Alev Alev dizisinin 28. final bölümü fragmanı yayına girdi. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Alev Alev 28. bölümü ile neden final yapacağı dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Dizi ile ilgili tüm yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisi için yolun sonu geldi. İyi bir başlangıç yapan dizi gerisini getiremeyince kanal yönetimi dizinin fişini çekmeye karar verdi. Dizi, 28. bölümüyle ekranlara veda edecek.

ALEV ALEV 28. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI


ALEV ALEV'DE FİNALE DOĞRU TANSİYON YÜKSELİYOR!

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen Alev Alev yeni bölümünde; Uğraşlarının sonucunda finalde Çelebi'yi yakalamayı başaran Ömer'in onu öldürüp öldürmeyeceği şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

'Alev Alev dizisinde Ömer, Ozan'ın vurulmasının ardından Çelebi'yi yakalamak için harekete geçti. Uğraşlarının sonucunda finalde Çelebi'yi yakalamayı başaran Ömer'in onu öldürüp öldürmeyeceği şimdiden büyük bir merak konusu oldu.