Alev Alev dizisi yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmadı? Alev Alev 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Alev Alev dizisi 27. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Alev Alev dizisi bu hafta yayınlanmadı. Dizi severler internet üzerinden ''Alev Alev neden yok, ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna yanıt arıyor. İşte konu ile ilgili yapılan son açıklamaların detayları...

Alev Alev dizisi 27. bölümü bu hafta yayınlanmadı. Başrolünde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Alev Alev dizisi yeni bölümü ile ilgili detaylar 13 Mayıs Show Tv yayın akışında yer verilmedi. Peki Alev Alev dizisi bugün var mı, Show Tv yayın akışında neden yok? Alev Alev 27. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

ALEV ALEV YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alev Alev 27. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Ramazan Bayramı nedeniyle bir hafta ertelenen Alev Alev dizisi yeni bölümü ile 20 Mayıs Perşembe 20.00'da SHOW TV'de ekrana gelecek.

ALEV ALEV 27. BÖLÜM FRAGMANI


ALEV ALEV DİZİSİ 13 MAYIS SHOW TV YAYIN AKIŞINDA NEDEN YOK?

Alev Alev dizisi Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta Show Tv yayın akışında yer almadı. Söz konusu dizi bir hafta ertelenirken, önümüzdeki haftalarda final yapması bekleniyor.

ALEV ALEV NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin final kararı aldığı öne sürüldü.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 28. bölümü ile ekranlara veda edeceği iddia edildi.

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çelebi, yurtdışına kaçmadan önce, Cemre'yi ölmekten beter edecek planını uygulamak için doğru zamanı kollamaya başlar. Çelebi'nin yaşadığına dair şüpheleri artan Cemre, sesini duyurmak için adeta çırpınmaktadır. Düğünden sonra Ömer Rüya'yı, aralarındaki aşk dolu anların bozulmaması için, tüm ihtimallerden uzakta bir balayı tatiline götürür. Cemre'nin psikolojisinin dağıldığını ve korkmakta da haklı olduğunu fark eden Ozan, Çelebi'nin yaşayıp yaşamadığını anlamak için zekice bir plan yapar. Ozan planı ile Çelebi'yi köşeye sıkıştırırken, kendisini de uçurumun kenarında bulur.

ALEV ALEV KONUSU NEDİR?

Alev Alev dizisi aslında birbirinden çok farklı olan üç kadının bir yangın sonrasında değişen hayatlarını anlatmaktadır. Cemre / Demet Evgar, eski belediye başkanıyla evlidir. Dışarıdan oldukça saygın ve kibar birisi gibi görünse de aslında karısına hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan birisidir. Cemre de tüm imkansızlıklar içerisinde küçük kızı ile birlikte bu yaşantıdan kaçmak istemektedir.

ALEV ALEV OYUNCU KADROSU

Demet Evgar / Cemre Kayabeyli

Hazar Ergüçlü / Çiçek Görgülü

Dilan Çiçek Deniz / Rüya Yıldırımlar

Zuhal Olcay / Tomris Üstünoğlu

Cem Bender / Çelebi Kayabeyli

Berkay Ateş / Ozan Akınsel

Cihangir Ceyhan / Ömer Ataycı

Berker Güven / İskender Kayabeyli

Alev Alev Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm?