Alev Alev 22. bölümde neler oluyor? Alev Alev 22. yeni bölüm fragmanı yayında!

Alev Alev 22. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Alev Alev dizisi 22. bölülümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Peki Alev Alev 22. yeni bölümünde neler olacak?

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Alev Alev dizisi 22. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Alev Alev 22. yeni bölümünde; Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer verdikleri zorlu çabaların sonucu yeni gelişmeler merak konusu oldu. İşte Alev Alev 22. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen 'Alev Alev'in yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

ALEV ALEV 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer verdikleri zorlu çabaların sonucunda Çelebi'ye karşı büyük bir zafer kazandı. Çelebi'nin kaçakçılık yaptığının ispatlanması sonucu polis, Kayabeyli evine baskın yaptı.

Uzun ve tehlikeli çabaların sonucunda Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer, Çelebi'yi köşeye sıkıştırmayı başardı. Cemre, Ozan'ın gönderdiği bir dinleme cihazını, Çelebi'nin masasının altına yerleştirdi. Çelebi'nin, ortağı ile konuşmalarını dinleyen polis, tarihi eserlerle ilgili bilgileri öğrendi.

Tarihi eserlerin tutulduğu depoya baskın yapan polis burada Adnan'ı ve Çelebi'nin adamlarını yakaladı. Çelebi ile ortağı Dursun Yaman'ın kaçakçılık yaptığının ortaya çıkması üzerine polis, güçlü delilleri ele geçirdikten sonra Kayabeli evine baskın yaptı. Evinde bir davet düzenleyen Çelebi, herkesin içinde köşeye sıkıştı. Cemre, Ozan ve Rüya, Çelebi'ye karşı büyük bir zafer kazandı.

OZAN VE ÖMER'DEN SÜRPRİZ PLAN

Cemre ve Ozan'ın yakınlaşmasına tanık olan Çelebi, büyük bir öfkeyle harekete geçti. Ozan'ın ölüm emrini veren Çelebi, Cemre'ye de zor anlar yaşattı. Ozan'ı öldürtmek için plan yapan Çelebi'nin tuzağı, sürpriz bir şekilde bozuldu.

Çelebi'yi mahallede gören Uzun'un Ozan'a haber vermesi ve Cemre'nin Ozan'ı uyarması, Çelebi'nin kendi tuzağına düşmesine sebep oldu. Ozan ve Ömer, tuzağa düşmüş gibi yaparak Çelebi'nin oyununu devam ettirdi ve söylenen buluşma yerine gittiler. Adnan, Ozan'ı tek başına sanarak öldürmek için hamlesini yaptı ancak tam o sırada Ömer ortaya çıkarak Adnan'ı yakaladı ve polise teslim etti.