Alev Alev 20.bölümde neler oluyor? Alev Alev 20. yeni bölüm fragmanı yayında!

Alev Alev 20. yeni bölüm fragmanı Show TV izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların yeni dizisi Alev Alev 20. yeni bölüm ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Alev Alev bu hafta Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde, yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Alev Alev 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanla beklenen Alev Alev 20. yeni bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Alev Alev dizisi yeni bölümü ile Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de

ALEV ALEV 20. BÖLÜM FRAGMANI


ALEV ALEV DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Alev Alev son bölümünde Cemre ve Çelebi'nin boşanma davasında beklenmedik gelişmeler yaşandı. Çelebi, boşanmak istediğini söyleyerek şaşırttı. Kızının velayetini isteyen Çelebi'nin, davayı kazanması ise Cemre'yi çaresiz bir durumun içine sürükledi. Cemre'nin maddi durumunu mahkemede öne sürerek Güneş'in velayetini alan Çelebi, Cemre'nin eve geri dönmesi için kızını koz olarak kullandı.

Çelebi'nin kızına zarar vereceğinden korkan Cemre ise çaresizce Çelebi'nin evine geri dönmek zorunda kaldı. Bundan sonra neler olacağı büyük merak konusu olurken, bir annenin yaşadığı korku ve çaresizlik herkesi derinden etkiledi.

OZAN VE CEMRE ARASINDA DUYGUSAL ANLAR

Ozan, Çelebi'nin oyununa alet olarak evlerini satın alan amcasına hesap sormaya gitti. Büyük bir öfke yaşayan Ozan, amcasından evi geri istedi ancak evin çoktan Çelebi'nin eline geçtiğini öğrendi. Çelebi'nin, Ozan'ın evini alması Yedikule'deki tüm dengeleri değiştirdi.

Ozan, Cemre, Rüya, Ömer ve Seher el birliğiyle evi boşalttı. Herkes ayrı bir yerlere dağılmak zorunda kaldı. Çelebi'nin acımasız hamleleri yüzünden zor günler yaşanırken, bu durum Ozan ve Cemre arasındaki duyguların açığa çıkmasını sağladı. Ozan, Cemre'ye "Ben seni birdenbire değil, usul usul sevdim..." sözleriyle içinden geçenleri söyledi. İkili birbirine giderek daha da yakınlaşmaya başladı. Rüya da Ömer'in yanına taşınırken, aşkları daha tutkulu bir boyuta geçti.

ALEV ALEV DİZİ KONUSU

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre... Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya... Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek... Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi'nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir...