Alev Alev yeni bölümde neler olacak? Alev Alev 18. yeni bölüm fragmanında olay sahne!

Alev Alev dizisi 18. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Alev Alev 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Alev Alev dizisinin 18. yeni bölüm fragmanındaki görüntüler bu hafta adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Ay Yapım imzalı Alev Alev yeni bölümü için heyecan dorukta. Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev'in merakla beklenen 18. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile kısa sürede büyük ilgi odağı olan dizi Alev Alev 18. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde....

ALEV ALEV 18. BÖLÜM FRAGMANI


ALEV ALEV'İN 17. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneş'in geçici velayetinin Cemre'ye verilmesiyle birlikte, Yedikule'de kara bulutlar dağılmaya başlar.

Çelebi'nin karşısında olan herkes mutlu bir şekilde yan yanadır. Çelebi, bunun üzerine Cemre ve ona yardım edenlere sağlam bir ders vermek için harekete geçer. Çelebi'nin hamleleri, Cemre'yi bu sefer çok daha derinden etkileyecektir.

Çiçek ise İskender'le ilgili intikam planını Rüya'dan gizlemek için çaba sarf ederken, İskender'in kendisine tatlı bir sürpriz hazırladığından haberdar değildir.

ALEV ALEV DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler... Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi...

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle Alev Alev her Perşembe Show TV'de!