Alev Alev dizisi 12.bölüm fragmanında dikkat çeken sahne! Alev Alev dizisi 12.bölüm fragmanı izleme linki!

Alev Alev 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Show Tv'de yayınlanıyor. Alev Alev 12. bölüm fragmanında Rüya ve Ömer aşkı izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi duruyor. İkilinin arasında yaşanan tatlı küçük atışmalar fragmana damga vurdu. Alev Alev 12. bölüm fragmanı sizlerle...

Alev Alev 12. bölüm fragmanı seyirci ile buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay yer alıyor. Bu hafta ekrana gelecek olan Alev Alev 12. bölüm fragmanında Rüya ve Ömer aşkı izleyicileri alevleniyor. İzleyenler tarafından tam not alan Alev Alev 12. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALEV ALEV 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Alev Alev 12. bölüm fragmanını aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

ALEV ALEV 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLEME LİNKİ

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çelebi'ye karşı ellerine büyük bir fırsat geçmek üzeredir. Hapisten çıkan Bülent, kendisine atılan iftiranın bedelini, Tomris ve Çiçek'e çok sert ödetmeye kararlıdır. İskender'in verdiği açık, Kayabeyli Ailesi'ni hiç olmadığı kadar köşeye sıkıştırır. Rüya ve Ömer arasındaki aşk kıvılcımları ise, büyülü bir anda, yangına dönüşecektir.

ALEV ALEV HAKKINDA

Alev Alev Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle Alev Alev her Perşembe Show TV'de!