Çılgın Joe filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aksiyon filmi sevenler ekran başına!

Başrollerinde İngiliz oyuncu Jason Statham'ın yer aldığı Çılgın Joe filmi Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Steven Knight'ın oturduğu film Afganistan'da yaşadıklarından sonra kendisini Londra sokaklarında bulan Joey Jones'un yaşadığı olayları anlatıyor. Peki, Çılgın Joe filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aksiyon ve polisiye filmi sevenleri ekran başına kilitleyen Çılgın Joe filmi konusu ve oyuncuları ile izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşatıyor. Jason Statham, Agata Buzek, Vicky McClure gibi oyuncuların yer aldığı film travmatik geçmişinden uzaklaşmaya ve beladan uzak durmaya çalışan bir askerin yaşadığı olayları anlatıyor.

ÇILGIN JOE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Afganistan'da yaşadıklarından sonra kendisini Londra sokaklarında bulan Joey Jones bu travmatik geçmişinden uzaklaşmaya ve beladan uzak durmaya çalışmaktadır. Bir çeteden kaçtığı esnasında Covent Garden'daki varlıklı bir adamın apartmanına sığınıp bu adamın kimliğini edinir. Artık hayat onun için daha kolaydır, her şey yolunda gider. Ta ki hamile olan kız arkadaşı ölü bulunana kadar. Joey Jones artık bu cinayeti çözecek, zorlu bir intikam mücadelesine girişecektir.

ÇILGIN JOE FİLMİ KONUSU OYUNCULARI

Jason Statham

Agata Buzek

Christian Brassington

Vicky McClure

Benedict Wong

Ger Ryan