Akrep 19. bölümde neler oluyor? Akrep 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Akrep 19. yeni bölüm fragmanı Star Tv izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Akrep 19. yeni bölümü için geri sayım başladı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Akrep 19. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler haberimizde.

Akrep 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Akrep dizi yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Peki Akrep 19. bölümde neler oluyor?

AKREP 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


AKREP 19. BÖLÜM ÖZETİ

Perihan'ın Ahmet'i cezaevinden çıkartıp Ferda ve Aras'ın üzerine salma planı Duru'ya takılır. Duru, büyükannesinin karşısına çıkıp hesap sorar. Perihan, her şeyi torunları için yaptığını söylese de oğlunun babasının canına kastedilmesi karşısında Duru için artık bardak taşar ve Can'ı da alıp Aras'ın yanına gider.

Ferda, Ahmet'i cezaevinden çıkarma planını Aras'tan öğrenir ve soluğu Perihan'ın yanında alır. Yaptıkları anlaşmaya sadık kalmamasının hesabını sorar. Perihan ve Ferda şimdi anne-kız olarak değil, iki düşman olarak karşı karşıyadır. Ferda ardından Ahmet'in yanına gider ve planını anlatarak anlaşma teklif eder.

Hapishanedeki koğuşuna yerleştirilen Şahin için cehennem gibi günler başlar. Ahmet, Şahin'i canıyla tehdit ederken Perihan, torunu Şahin'i kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalır.

AKREP DİZİ KONUSU NEDİR?

Perihan (Demet Akbağ) kırk yıl önce kızını terk edip, zengin bir adamla evlenmiştir. Güzel bir hayata kaçarken arkasında bıraktığı kızı Ferda (Evrim Alasya) yıllar sonra Perihan'ı bulur. Buluşmaları kucaklaşmaya değil büyük bir savaşa sebep olur.

Yakanın ve yananın her gün yer değiştirdiği ana kız hesaplaşması tek bir soruyla başlar: "Neden beni terk ettin anne?"

Yapım: 1441 Productions

Yapımcı: İrfan Şahin

Yönetmen: Gökçen Usta

Senaryo: Erkan Birgören

AKREP DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Perihan: Demet Akbağ

Ferda: Evrim Alasya

Fikret: Bekir Aksoy

Aras: Yusuf Çim

Duru: Aslı Melisa Uzun

Ayşem: Beril Pozam

Hacer: Demet Gül

İpek: Esila Umut

Şahin: Taha Baran Özbek

Merve: Müge Su Şahin

Ece: Ahsen Türkyılmaz