Akrep dizisi 12. yeni bölümde Ferda hapiste ölecek mi? Akrep 12. bölüm 2. fragmanı yayında!

Akrep dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Akrep dizisi, yeni bölümünde de yine pek çok olaya gebe. Ferda, hapisten çıkması beklenirken büyük bir sorun ile karşı karşıya kalacak. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Akrep dizisi 12. yeni bölümde Ferda ölecek mi? şimdiden merak konusu oldu.

Akrep dizisi 12. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Akrep dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Akrep dizisi 12. bölümde Ferda'nın başı dertte. Hapiste kendisine suikast düzenlenen Ferda kurtulabilecek mi? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler yeni bölüm fragmanında...

AKREP 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI


AKREP 11. SON BÖLÜMMDE NELER OLDU?

Cinayet gecesinin görüntülerinin Hacer tarafından ortaya çıkarılması ile zor durumda kalan ve kız kardeşi Berna'nın ölümüyle ilgili annesi Perihan'a itirafta bulunan Ferda, köşeye sıkışmasına rağmen pes etmiyor.

Görüntülerin polise ulaşmasıyla Aras gözaltına alınırken; Ferda taktik değiştirip Berna'nın öldüğü gece Sapanca'da olduğunu annesine ve polise itiraf eder. Fikret'le kendisini basan Berna'nın ölümüne Fikret'in sebep olduğunu söyleyen Ferda, Aras'ın ise Fikret'in baskısı ile cesedi ortadan kaldırdığını açıklayarak, yine hedef şaşırtırır!

Aras gerçekleri anlatmasına rağmen kimseyi kendisine inandıramaz. Perihan da kızının anlattıklarına inanmamıştır. Ferda'ya karşı bir delil bulabilmek için harekete geçer.

Berna'nın ölümüyle ilgili ortaya çıkan gerçekler ailedeki herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Duru, Aras'ın annesinin ölümündeki payını öğrenince ona karşı hissettiği hayal kırıklığı daha da büyür. İpek'e evlenme teklif eden Şahin de şimdi ne yapacağını bilemez.

Perihan, Ferda'ya karşı aradığı ipucunu elde ederken, Ferda'nın yalanlarını ortaya çıkaracak kişi ise hiç tahmin etmediği biri olacaktır.

AKREP 12. BÖLÜM FRAGMANI


AKREP DİZİ KONUSU NEDİR?

Perihan (Demet Akbağ) kırk yıl önce kızını terk edip, zengin bir adamla evlenmiştir. Güzel bir hayata kaçarken arkasında bıraktığı kızı Ferda (Evrim Alasya) yıllar sonra Perihan'ı bulur. Buluşmaları kucaklaşmaya değil büyük bir savaşa sebep olur.

Yakanın ve yananın her gün yer değiştirdiği ana kız hesaplaşması tek bir soruyla başlar: "Neden beni terk ettin anne?"

Yapım: 1441 Productions

Yapımcı: İrfan Şahin

Yönetmen: Gökçen Usta

Senaryo: Erkan Birgören

AKREP OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ KİM?

Perihan: Demet Akbağ

Ferda: Evrim Alasya

Fikret: Bekir Aksoy

Aras: Yusuf Çim

Duru: Aslı Melisa Uzun

Ayşem: Beril Pozam

Hacer: Demet Gül

İpek: Esila Umut

Şahin: Taha Baran Özbek

Merve: Müge Su Şahin

Ece: Ahsen Türkyılmaz