Akıncı için kritik günler! Kırmızı Oda ve Ramo ile rekabet edebilecek mi?

ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi büyük iddialarla başlamıştı. İlk bölümünü 1 Ocak Cuma günü yayınlanan dizi 6 haftadır izleyicisi ile buluşuyor. Yayın gününü Cuma olarak seçen dizi, rakipleri Kırmızı Oda ve Ramo ile mücadele edebilecek mi? Akıncı dizisi Cuma rekabetinde zor durumda. Güçlü rakiplerine karşı beklenen reytingi veremiyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrol oynadığı dizi, daha önce Hercai'nin elde ettiği noktaları göremiyor.

Ağustos ayından bu yana üzerine çalışılan Akıncı dizisi 1 Ocak 2021'de ilk bölümünü yayınladı. Dizi büyük iddialarla gelmişti. Türk dizilerinin genel formatından farklı olarak fantastik kahramanları barındıran dizinin şu an kemik bir kitlesi var. Ancak kanalın da üzerine titrediği dizide izleyici ilgisi ne yazık ki düşük oldu. Bunun nedeni ise Cuma günü yayınlanan dizinin güçlü rakipleri olması.

Şükrü Özyıldız ve Büşre Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide daha önce görülmeyen bir format var ve alışagelmişin dışına çıkmak biraz tehlikeli. Buna rağmen dizi ilk yayınlanan 6 bölümü ile kemik bir kitle oluşturdu.

Büyük iddialarla gelen dizinin yayın günü Cuma olarak belirlendi. Kırmızı Oda ve Ramo gibi yüksek reytingli dizilerin olduğu günü bu kadar emek verilen bir dizinin konulması tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Zira Akıncı dizisi daha önce Cuma günü yayınlanan Hercai dizisi daha iyi reytingler getiriyordu. Akıncı dizisinin de reytingleri yükseltmesi bekleniyor.