Akıncı dizisinde beklenmeyen karar! Kadroya bir isim daha dahil oldu…

Cuma günleri ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi daha şimdiden kemik bir izleyici kadrosu elde etti. Aksiyonun ve heyecanın bir an bile olsun eksilmediği dizinin güçlü kadrosuna bir isim daha eklendi. Daha önce Filinta dizisinin senaristliğini yapan Altuğ Küçük, 13. Bölümden itibaren Akıncı'nın senaryosuna imza atacak.

Konusu ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Akıncı dizisi, ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Özenli ve büyük bir çalışma ile hayata geçirilen projenin senaristliğini Hakan Kandal kaleme alıyordu. İddialı proje Akıncı'nın senaristi değişti. Senarist Altuğ Küçük, 13. bölümden itibaren dizinin senaryosuna imza atacak.

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği; Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı dizisi, senarist Altuğ Küçük'ün imzasını taşıyacak yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de ATV'de.