Afili Aşk 13. son bölümde neler yaşandı? Afili Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayında!

Afili Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 13. son bölümde neler oldu? sorusu Çarşamba akşamı aratılan konular arasında yerini aldı. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk her bölümüyle reyting rekorlarını zorluyor. Son bölümde Muammer, Kerem ve Ayşe’nin sahte evlilikleri olduğunu ve Ayşe’nin Kerem’i sevmediğini söylüyor. Bunu duyan Muhsin Bey fenalaşıyor. İşte Afili Aşk son bölüm özeti…

Afili Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk Çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk son bölümünde neler olduğu dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in paylaştığı dizi yayınlandığı ilk bölümden itibariyle seyircilerin beğenisini kazanmayı başardı. Muammer, Kerem ile Ayşe’nin evliliklerinin sahte olduğunu öğreniyor ve bunu yüzlerine karşı söylüyor. 

AFİLİ AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Ceyda'nın dolduruşuyla Ayşe ve Kerem'in yanına gelen Muammer, onların evliliği hakkında söyledikleriyle ortalığın karışmasına sebep oluyor! Bu konuşmaları ise Muhsin Bey duyunca, korkulan oluyor!

Afili Aşk 11 Eylül Çarşamba yayınlanan yeni bölümde sahte evliliği öğrenen Muammer’in eve beklenmedik ziyareti, Kerem ve Ayşe’yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır. Muammer'in söyledikleriyle şoka giren Muhsin Bey ise aniden fenalaşır. Muhsin Bey'in sağlık durumu giderek daha da endişe verici bir hal alır.

Öte yandan Modamu heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem’in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar. Ancak Ayşe'den gelen sürpriz hamle rüzgarın yönünün değişmesine sebep olur. Kerem ise babasıyla tartıştığı için gurur yapar ve evi terk eder, işi de bırakır. Bir süreliğine Volkan'da kalmak istese de Rıza duruma el koyar ve onları tuttuğu gibi kendi evine getirir.

AFİLİ AŞK 13. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AFİLİ AŞK 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AFİLİ AŞK KONUSU

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start - up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.

Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba 20.00'da Kanal D’de!

AFİLİ AŞK OYUNCULARI

Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)