Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra ekip arkadaşıyla yine şov yapacak! Adresi yine değişmedi!

3 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Ömür Façalı rolüyle büyük beğeni toplayan Ceren Benderlioğlu'nun yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu bir sezonluk aranın ardından setlere dönüş yapmaya hazırlanıyor. Yine atv ekranlarında yayınlanacak olan bir diziyle anlaşan Ceren Benderlioğlu'na yeni dizisinde Burak Sevinç ve yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beraber rol aldığı Gizem Arıkan eşlik edecek. Ünlü oyuncu aylar sonra ekip arkadaşıyla birlikte yine şovunu yapacak.

Ceren Benderlioğlu yeni dizisiyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ani final kararı ile 7. sezona başlayamayan Ceren Benderlioğlu yine atv'de yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin kadrosunda Burak Sevinç ve Gizem Arıkan gibi ünlü isimler yer alıyor. Ünlü oyuncunun eşi Emir Benderlioğlu da Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı dizisinde Piri Reis karakterini canlandırıyor.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Ceren Benderlioğlu yeni dizisiyle ekranlara dönüş yapacak. Benderlioğlu yine atv'de yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin kadrosuna katıldı.

ROL ARKADAŞIYLA YİNE BİR ARADA...

Neredeyse bir sezondur ekranlarda yer almaya ünlü isim yeni projesiyle yine adından söz ettirecek.Dizinin kadrosunda Burak Sevinç ve Gizem Arıkan gibi ünlü isimler yer alıyor.

EŞİ PİRİ REİS ROLÜYLE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Ceren Benderlioğlu'nun eşi Emir Benderlioğlu da geçtiğimiz aylarda Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı dizisinde Piri Reis karakterini canlandırmaya başlamıştı.

CEREN BENDERLİOĞLU KİMDİR?

Ceren Benderlioğlu, 1 Ekim 1983 yılında Kadıköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur.

Üniversitede okurken tanıştığı Tümay Özokur sayesinde oyunculuk serüveni başladı. 2 Temmuz 2010 tarihinde Emir Benderlioğlu ile evlendi. 24 Nisan 2013 tarihinde Nur adında bir kızı dünyaya geldi.