Adı Zehra 14. final bölümü izle Adı Zehra son 14.bölüm FOX’ta yayınlandı

Adı Zehra final bölümü ile ekranlara veda etti. FOX ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan yerli dizi Adı Zehra 14. son bölüm ile ekran macerasına nokta koydu. Adı Zehra final son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizde bulunuyor. Peki Adı Zehra final bölümünde neler yaşandı? Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse. Nadir’in canını kurtarmak için söylediği yalan ise sırların bir bir çözülmesine sebep olur. Serkan hiç ummadığı bir anda kardeşine ne olduğu gerçeği ile yüz yüze gelir... Nadir’in “Bana bir şey olursa Hande’nin yerini asla öğrenemezsiniz” demesi üzerine, Serkan kardeşinin yaşama ihtimalinin peşine düşer. Şule ise yıllar sonra bir ümit taşımaktadır yeniden. Çünkü Hande’nin mezarı boştur. Peki Hande gerçekten yaşıyorsa nerededir? Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse.

FOX ekranlarının sevilen dizisi Adı Zehra 14. son bölüm ekranlara veda etti. 26 Mayıs tarihinde yayınlanan Adı Zehra final bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Adı Zehra final bölümünde, Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse. Nadir’in canını kurtarmak için söylediği yalan ise sırların bir bir çözülmesine sebep olur. Serkan hiç ummadığı bir anda kardeşine ne olduğu gerçeği ile yüz yüze gelir... İşte merakla beklenen Adı Zehra final bölümü izleme linki. Nadir’in “Bana bir şey olursa Hande’nin yerini asla öğrenemezsiniz” demesi üzerine, Serkan kardeşinin yaşama ihtimalinin peşine düşer.  Şule ise yıllar sonra bir ümit taşımaktadır yeniden. Çünkü Hande’nin mezarı boştur. Peki Hande gerçekten yaşıyorsa nerededir? Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse.

ADI ZEHRA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nadir’in “Bana bir şey olursa Hande’nin yerini asla öğrenemezsiniz” demesi üzerine, Serkan kardeşinin yaşama ihtimalinin peşine düşer.  Şule ise yıllar sonra bir ümit taşımaktadır yeniden. Çünkü Hande’nin mezarı boştur. Peki Hande gerçekten yaşıyorsa nerededir? Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse.

Nadir’in canını kurtarmak için söylediği yalan ise sırların bir bir çözülmesine sebep olur. Serkan hiç ummadığı bir anda kardeşine ne olduğu gerçeği ile yüz yüze gelir...

ADI ZEHRA SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ADI: ZEHRA KONUSU

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır.

Ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilen ve bir kimliği bile olmayan genç Zehra, ardı ardına gelen olaylar sonucunda yedi yıldır kayıp olan Hande adlı bir kızın yerine geçer. Üstelik kayıp kızın annesi de Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis etmiştir! Kızını bulduğu için sevinç içinde olan anne, Zehra’yı alıp, İstanbul’a götürür.

Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gider. Ama aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir?

Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, yeni ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe, hem kendi hayatı giderek daha da tehlikeye girecek, hem de aşkı yeniden keşfedecektir.

ADI ZEHRA OYUNCULARI

Zehra Şimşek - Hande Kurdoğlu

Zehra: Zeki ve merhametli bir genç kız olan Zehra, Frankfurt’ta bağnaz bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Lakin kaderin bir oyunu, onu İstanbul’da bir ailenin kaybolan kızı Hande’nin yerine geçmeye zorlamıştır. Uysal bir yapısı olsa da, başkaldırmasını bilir. Annesi onun için her şey demektir, o da annesi için dünyalara bedeldir. Hayata var gücüyle tutunmak ve sevdiklerini korumaktır tek gayesi.

Hande: Şule’nin kızı, Serkan’ın kardeşi. İçine kapanık, duygusal, hassas bir genç kızdır. Küçüklüğünde babası,  sonrasında ise abisi tarafından baskı altına alınmıştır. Tüm kırılganlığının yanında ne olursa olsun hayata tutunacak kadar da güçlüdür aslında. Yıllar önce kaybolmuştur ve ailesi senelerce onu aramıştır, bugüne dek.

Zeynep Çamcı Kimdir?

11 Aralık 1986'ta Bodrum'da doğan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema bölümü mezunu olan Zeynep Çamcı İstanbul Üniversitesi'nde Sinema üzerine yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir. Meryem filmiyle Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştür. Seviyor Sevmiyor dizisiyle de Güney Kore'de Asia Pasific Actors Networks ödülü olan APAN Star Awards Ödülleri - APAN Special Award'la ödüllendirilmiştir. Recep İvedik 2'de Barista/Kasiyer, Recep İvedik 3'te Zeynep rolleriyle tanınmıştır. Altın Portakal kazandığı Meryem sinema filminde Meryem, Deliha sinema filminde Havva karakterlerini canlandırmıştır. Başrollerini üstlendiği dizilerinden Leyla İle Mecnun dizisinde "Sedef - Leyla", Emir'in Yolu adlı dizisinde "Can", Beni Böyle Sev dizisinde de "Ayşem", Seviyor Sevmiyor dizisinde "Deniz Aslan" ve Kara Yazı dizisinde Yaren karakterleriyle televizyon izleyicilerinin kalbinde oldukça önemli bir yer edinmiş, en sevilen kadın oyunculardan biri haline gelmiştir. Başrolünü üstlendiği Adı Zehra dizisinde Zehra karakterine hayat vermektedir.

Zeynep Çamcı'nın Oynadığı Diziler

Adı Zehra / Zehra-Hande / 2018

Kara Yazı / Yaren / 2017

Seviyor Sevmiyor / Deniz / 2016-2017

Canımın İçi / 2012

Beni Böyle Sev / Ayşem / 2012

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu / 2011

Leyla ile Mecnun / Sedef / 2011

Gece Gündüz / Aslı / 2008

Zeynep Çamcı'nın Oynadığı Filmler

Deliha / Meryem / 2014

Meryem / 2013

Recep İvedik 3 / Zeynep / 2010

Güneşin Karanlığı (Kısa Film) / 2009

Recep İvedik 2 / 2008

Alican Yücesoy

Serkan Kurdoğlu

Şule’nin oğlu, Hande’nin ağabeyi. Kurdoğlu Ailesi’nin doğal lideri. İşadamıdır. Sosyopat olarak tanımlanabilir. Otoriteye inancı yoktur. Yaptığı her şeyden şeytani zekası ile sıyrılabileceğini sanıyordur. Egoisttir. Genellikle az, öz konuşur. Herkese karşı duygusuz, sert bir tavrı vardır. Şiddete meyillidir. Ancak serinkanlı bir katil de değildir.

Alican Yücesoy Kimdir?

 1982 Yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. 2001 yılında girdiği Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden 2005 yılında mezun oldu. Eğitim gördüğü yıllarda ve sonrasında Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalıştı. Bakırköy Belediye Tiyatroları dışında özel tiyatrolar ve topluluklarla çalıştı. Rol aldığı "Hayvan Çiftliği" Oyunu ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Komedi, Müzikli Oyun ya da Müzikal Dalında 'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülüne aday gösterildi. 2017 Yılında Üstün Dökmen Tiyatro Ödülleri tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” seçildi. 2015 yılı itibariyle oyuncu ve Genel Sanat Yönetmeni olarak çalıştığı Bakırköy Belediye Tiyatroları, 2017 Yılında “Gülünç Karanlık” oyunu ile 21. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’in de “Yılın En Başarılı Prodüksiyonu Ödülü’nü ve 22. Sadri Alışık Ödülleri’in de “Seçici Kurul Özel Ödülü” nü aldı.

Alican Yücesoy'un Oynadığı Diziler

Adı Zehra / Serkan / 2018

Kördüğüm / Umut / 2016

Serçe Sarayı / Ali Rıza / 2015

Bana Artık Hicran De / Murat / 2014

İntikam / 2013-2014

Şubat / 2012

Suskunlar / Cebrail / 2012

Sen de Gitme / 2011

Adanalı / Timur / 2008-2010

Zoraki Koca / Tarık / 2007

Akümülatörlü Radyo / Murat / 2006

Gurbet Yolcuları / Hüseyin / 2006

Sessiz Gece / Işık / 2005

Pilli Bebek / Ertuğrul / 2003

Alican Yücesoy'un Oynadığı Filmler

Sofra Sırları / 2016

Ertuğrul 1890 / 2015

Benimle Var Mısın? / 2014

Eyvah Eyvah 2 / İbrahim / 2011

Prensesin Uykusu / Neşet / 2010

Eyvah Eyvah / 2010

Dinle Neyden / Halil Tabip / 2008

Son Osmanlı Yandım Ali / 2007

2 Eylül / 2004