Ada Masalı nerede çekiliyor, Kırlangıç Ada nerede? Ada Masalı konusu ne, oyuncuları kim?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Ada Masalı 15 Haziran akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolünü paylaştığı Ay Yapım'ın romantik yaz dizisi Ada Masalı'nda zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak. Peki, Ada Masalı konusu ne, oyuncuları kim? Ada Masalı nerede çekiliyor?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolde olduğu Ada Masalı dün akşam başladı. Dizide Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz'ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası'nda kesişen yollarını konu alan 'Ada Masalı', zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak. İşte Ada Masalı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ADA MASALI KONUSU NE?

Ada Masalı dizisi, şehir hayatını seven 'Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da âşık olamam' diyen Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile arazisini satmaya ikna etmeye geldiği doğma büyüme adalı olan Poyraz'ın (Alp Navruz) hikayesi konu ediliyor.

ADA MASALI OYUNCU KADROSU

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ada Masalı, İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

Ada Masalı Poyraz kimdir? Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz kaç yaşında, nereli?

Ada Masalı Haziran kimdir? Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli?

Ada Masalı Alper kimdir? Ada Masalı'nın Alper'i Rami Narin kaç yaşında, nereli?