Ada Masalı final bölümü izle! Ada Masalı final mi yapıyor?

Star Tv'nin sevilen dizilerinden Ada Masalı dün akşam final bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un yer aldığı dizinin final bölümünde Ada Masalı'nın final bölümünde Haziran ile Poyraz'ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin paylaştığı ekranların sevilen dizisi Ada Masalı dün akşam 25. bölümü ile ekrana geldi. Mutlu sonun yaklaştığı dizi bu akşam son kez izleyicisi ile buluştu. Ada Masalı'nın final bölümünde Haziran ile Poyraz'ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir...

ADA MASALI FİNAL BÖLÜMÜ İZLE TEK PARÇA!

ADA MASALI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Ada Masalı dizisi, bu akşam (11 Aralık) ekrana geliyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek 25. bölüm ile final yapacak.

ADA MASALI FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Ada Masalı'nın final bölümünde Haziran ile Poyraz'ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir.

Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Haziran ile Poyraz'ın İstanbul'a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası'nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan'la başa çıkmanın yolunu bulur.

Hasan'ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir.

Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan'la yüzleşir.

Alper ve Melisa'nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır.