Ada Masalı 5. bölüm izle tek parça! Star Tv Ada Masalı son bölüm kesintisiz izle!

Salı akşamlarının yeni ve sevilen dizisi Ada Masalı dün akşam 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Aşk, gerilim ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizide dün akşam yine keyifli dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz'ın iskelede Haziran'a gitme demesini konuşur.

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Ada Masalı dün akşam 5. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı dizide heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz'ın iskeleye gelip 'gitme!' demesi Haziran'ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran'ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular...

ADA MASALI 5. BÖLÜM İZLE!

ADA MASALI 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Poyraz'ın iskeleye gelip 'gitme!' demesi Haziran'ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran'ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular.

İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz'ın iskelede Haziran'a gitme demesini konuşur.

Bu sırada Buray konseri biletleri hızla tükenir. Otel açılışı belli ki gayet sükseli olacaktır. Son bir pürüz kalmıştır; belediye denetimi... O otelin açılmasını en az Hakan kadar istemeyen İdil, devreye girer.

Buray kimdir, kaç yaşında? Buray aslen nereli, evli mi?

Haziran ve Poyraz'ı yeni bir sorun beklemektedir. Üstüne de konser sanatçısı Buray'ın gitaristi de sağlık sorunları yaşar. Haziran ve Poyraz, sorunları çözmek üzere el ele verir.

ADA MASALI DİZİ KONUSU NEDİR?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır.

Çok sevdiği İstanbul'a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada'da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada. Ada, İskados, Skopelos adalarını da bulunduğu Şeytan Adaları'nın bir parçası. Ancak dizi Kırlangıç Adası'nda değil İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.