Star Tv Ada Masalı 17. bölüm full izle! Ada Masalı son bölüm tek parça izle!

Ada Masalı 17. bölümü izleyenlerin karşısına çıktı. Dün akşam yeni bölümü ile yayınlanan dizi Star Tv'de yayınlandı. Ada Masalı 17. bölümde, Poyraz geçirdiği trafik kazasından sonra bir anda ortadan kaybolunca Kırlangıç Adası'ndaki herkes seferber olur. İşte Ada Masalı 17. bölüm izleme sayfası...

Ada Masalı 17. bölümü dün akşam ekrana geldi. Star Tv'nin severek takip edilen dizisinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz başrollerinde yer alıyor. Ada Masalı 17. bölümde dün akşam, Haziran, çok kızsa da çok kırılsa da Poyraz'ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamamaktadır. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ada Masalı 17. son bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

ADA MASALI 17. BÖLÜM FULL İZLE!


ADA MASALI 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Poyraz geçirdiği trafik kazasından sonra bir anda ortadan kaybolunca Kırlangıç Adası'ndaki herkes seferber olur. Yaralı haldeki Poyraz'ı bulmak için dağ taş aranacaktır.

Haziran, çok kızsa da çok kırılsa da Poyraz'ın bir yerlerde yaralı halde saklanması fikrine dayanamamaktadır. Onu sağ salim bulmak için elinden geleni yapar.

Poyraz ise üst üste yaşadıklarından sonra biraz geri çekilip düşünmek istemektedir. Ancak hayat onun planladığı gibi akmayacaktır. Haziran her zamanki gibi Poyraz'ın yaralarını sarmaya, karanlıklarını aydınlatmaya yetişecektir.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Haziran ve Poyraz iki yabancıdır artık... Onların arasındaki bu gerginlik etraflarındaki herkesi de etkisi altına alacaktır. Bir de bunun üzerine Batu'nun otele ortak olduğunun öğrenilmesi ortalığı iyice karıştırır. Ancak bütün adayı tehdidi altına alan ortak bir düşman, tüm kırgınlıkların, küslüklerin, çatışmaların bir süreliğine de olsa askıya alınmasını gerektirecektir. Doygun'un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalayacaktır.

Bu sırada adanın tek beklenmedik ziyaretçisi Doygun değildir. Gizemli bir kadın, ada sokaklarında dolaşmaya başladığında, onu tanıyanlar Poyraz için bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu anlarlar. Poyraz ve Haziran, bu gizemli kadın yüzünden büyük bir sınavın eşiğine adım adım yaklaşıyordur.

Baht Oyunu 17. final bölümü izle! Kanal D Baht Oyunu 17. bölüm tek parça izle!