Acun Ilıcalı defalarca uyarmıştı! Dora ve İsmail Balaban arasında ipler yeniden gerildi

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında tansiyon giderek yükselirken İsmail ve Dora arasında gerginlik yaşandı. Sema Aydemir, Acun Ilıcalı'nın sık sık uyardığı ikiliden Dora hakkında 'Dora gerçekten rahatsız edici bir şekil almaya başladı. Belden aşağı konuşuyor. Dora durmak bilmiyor' ifadelerini kullandı.

TV8'in en sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2021'de Ünlüler takımında yarışan İsmail Balaban ve Gönüllüler takımında mücadele eden Dora arasında 'Horoz' tartışması yaşandı.

Dora, İsmail'e doğru bakarak horoz taklidi yaparken İsmail'in "Horoz ne demek?" diye bağırmasıyla tansiyon tavan yaptı.

Sema Aydemir, İsmail ve Dora'nın kavgasının ardından Survivor Ekstra'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydemir, 'Dora gerçekten rahatsız edici bir şekil almaya başladı. Belden aşağı konuşuyor. Dora durmak bilmiyor. İsmail agresif falan değil ama en çok onun damarına basıyorlar. İsmail'i kullanıyorlar. Dora'nın röportajında 'Karşıda iki tane çocuk var. Biri Batuhan biri İsmail' diyor. Dora imalı ve belden aşağıya konuşuyor' ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Sema Aydemir, İsmail Balaban hakkında 'Diskalifiye olmak istemiyor. Sana zarar gelmesin diye değil. Kendisi için sakin kalmaya çalışıyor' diyerek sözlerini noktaladı.