Squid Game tartışmalarına LeBron James de dahil oldu: Yönetmen açtı ağzını yumdu gözünü

Son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran Netflix yapımı Spuid Game dizisi yeni bir tartışmaya sahne oldu. Lakers yıldızı LeBron James dizinin sonunu beğenmediğini belirtince yönetmen Hwang Dong-Hyuk'tan imalı bir karşılık geldi.

LeBron James'in Squid Game dizisinin finalini eleştirmesiyle ilgili olarak yönetmen Hwang, "Bu benim yazdığım son, onun aklında kendisini daha memnun edecek bir son varsa belki devam sezonunu çekebilir. Ben de izlerim ve ona 'Dizinin tamamını sevdim, finali dışında' diye mesaj atarım" dedi.

Lakers yıldızları LeBron James ve Anthony Davis, dizinin sonunu beğenmediklerini söyledi. Bu eleştiri üzerine Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, James'i gişede istediğini alamayan ''Space Jam 2'' filmiyle vurdu. Yönetmen Hwang, "Space Jam 2'yi gördünüz mü?" diye başladığı sözlerine şöyle devam etti:

"LeBron James havalı biri ve istediğini söyleyebilir. Buna saygı duyarım. Tüm diziyi izlediği için çok müteşekkirim. Ama yine de sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum.
LeBron'un kendisini tatmin edecek bir sonu varsa bunun üzerinde çalışması gerek. Belki kendi devam filmini yapabilir. Ben de o zaman bakarım ve belki ona 'Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim' diyen bir mesaj gönderirim."