Acemi Anneler dizisi final mi yapıyor? Acemi Anneler 95. yeni bölüm fragmanı yayında!

Acemi Anneler 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in hafta içi her gün ilgiyle izlenen Acemi Anneler dizisi Acemi Anneler 95. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Melahat ve Murat için artık bulunması gereken bir yeğen vardır. İşte final yapacağı iddia edilen Acemi Anneler 95. yeni bölüm fragmanı

Acemi Anneler dizisi 95. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Acemi Anneler dizisi 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Acemi Anneler dizisi son dönemde reytinglerdeki düşüş nedeniyle final kararı alınıp alınmayacağı sosyal medya üzerinden tartışılan konular arasında. İşte dizi ile ilgili yapılan son açıklamalar ve yeni bölüm fragmanından görüntüler...

ACEMİ ANNELER DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Acemi Anneler dizisi Trt1 yönetimi ile Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşmesi mevcut. Son dönemde düşük reytingler alan Acemi Anneler dizisi için erken final kararı alınacağı iddia ediliyor. Sosyal medyada final yapacağı konuşulan Acemi Anneler dizisi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Daha önceki bir açıklamada dizinin 150 ve 160 bölüm ile TRT1 ekranlarında devam edeceği belirtiliyordu.

ACEMİ ANNELER 95. BÖLÜM FRAGMANI


ACEMİ ANNELER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, yıldönümü için Nil'e çok özel bir hediye almıştır. Ama basit bir kargo karışıklığı, işleri sonu tahmin edilemez bir yola sokar. Murat ve Melahat yıllar sora ortaya çıkan ablalarının geride bıraktığı gerçeği iki kardeş sahiplenir ve araştırmalara başlar.

Melahat ve Murat için artık bulunması gereken bir yeğen vardır. Hayat, kendi yoluna bakmak için Beyza'ya bir söz verir ve karşısına ilk çıkan fırsatı değerlendirmek için adım atar. Herkes Hayat'a destek olurken Hayat bu fırsatın Jasmin'in kirli bir oyunu olduğundan habersizdir.

ACEMİ ANNELER DİZİ KONUSU NEDİR?

Dört yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyacak olan Acemi Anneler, ilk bölümüyle sürprizli ve duygusal bir başlangıç yapacak. Acemi Anneler'in ilk bölümünde neler olacak:

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adayıdır. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil'e kaptırmamak için türlü oyunlar oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapar. Nil'in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza onun yardımına koşarlar. Bu sırada Nil'e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir... Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren'in hayatlarını derinden etkileyecektir. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda'nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sır saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecek bir duygu fırtınasına neden olacaktır.

ACEMİ ANNELER DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Acemi Anneler'in oyuncu kadrosunda; Merve Üçer, Begüm T. Turay, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk, Berk Bakioğlu, Cantuğ Tural, Tolga Akman, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Eken, İpek Çeken, Zeynep A.Metin, Nermin Uğur, Murat Volkan Benli, Deniz G.Koçman, Başak Vural, Tüğçe Özbey, Tamer Aykut, Aslı Bayyiğit, Rümeysa Ay, Ayça Dokumacı, Doğukan Demirci, Bade Çalışkan bulunuyor.

ACEMİ ANNELER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir çok dizide olduğu gibi Acemi Anneler Dizisinde de çekimlari Ankara'da devam etmektedir. Daha önce İstanbul'da çekimlerini sürdüren Acemi Anneler Dizisi Beykoz ilçesinde bulunan eski kundura fabrikası alanına kurulmuş olan geniş dizi ve film platolarında çekimlerini yapılmaktaydı. Diziye özel olarak hazırlanan mahalle görünümü hem seksenler dizisini hatırlatacak hem de mahalle kültürünü yansıtılıyodu. Şimdilerde ise Ankara'da çekimleri sürmektedir.