Acemi Anneler 132. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Acemi Anneler 132. yeni bölüm fragmanı yayında!

Acemi Anneler 132. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Acemi Anneler dizinin 132. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Acemi Anneler 132. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Acemi Anneler 131.bölümü ile TRT1 ekranlarında yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Acemi Anneler 132. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Acemi Anneler dizisinin yeni bölümdeki sahneler, sürprizlerle dolu senaryosuyla bu hafta yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Başrollerinde Begüm Topçu, Merve Uçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk'ün yer aldığı Acemi Anneler hafta içi hergün saat 15.45'te ekranlara geliyor.

ACEMİ ANNELER 132. BÖLÜM FRAGMANI


Orhan ve Sevda, Berre'yi takip ederler ve sonunda fazladan harçlığın nereden geldiğini öğrenirler ama pideleri dağırmaya giden Berre'nin peşinde biri vardır.

Hayat ve Cenk erzak dağıtırken Saime teyzenin hastaneye kaldırıldığını öğrenince soluğu hastanede alırlar. Murat ve Gülbahar da hastanede onlara katılır.

ACEMİ ANNELER DİZİ KONUSU NEDİR?

Dört yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyacak olan Acemi Anneler, ilk bölümüyle sürprizli ve duygusal bir başlangıç yapacak. Acemi Anneler'in ilk bölümünde neler olacak:

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adayıdır. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil'e kaptırmamak için türlü oyunlar oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapar. Nil'in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza onun yardımına koşarlar. Bu sırada Nil'e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir... Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren'in hayatlarını derinden etkileyecektir. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda'nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sır saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecek bir duygu fırtınasına neden olacaktır.

ACEMİ ANNELER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir çok dizide olduğu gibi Acemi Anneler Dizisinde de çekim yerleri İstanbul'da yapılmaktadır. Acemi Anneler Dizisi Beykoz ilçesinde bulunan eski kundura fabrikası alanına kurulmuş olan geniş dizi ve film platolarında çekimlerini yapılmakta. Diziye özel olarak hazırlanan mahalle görünümü hem seksenler dizisini hatırlatacak hem de mahalle kültürünü yansıtılıyor

ACEMİ ANNELER DİZİSİ OYUNCU KADROSU KARAKTERLERİ;

Merve Üçer – Nil

Berk Bakioğlu- Kemal,

Begüm Topçu Turay – Sevda

Mustafa Önder Atakanlı- Orhan

Melis Yıldıran – Beyza

Güral Ateş,

Ozan Yıldırım,

Tolga Akman- Murat,

Yağmur Öztürk – Ceren

Cantuğ Turay- Tarık,

Başak Vural,

Aslı Babayiğit,

Deniz Gökçe Kayhan,

Cansın Yılmaz – Hayat

Ege Semih Erken – Cenk

İpek Çeken,

Tuğçe Özbey,

Tamer Aykut,

Rümeysa Ay,

Doğukan Demirci,

Bade Çalışkan,

Ayça Dokumacı,

Deniz G. Koçman,

Murat Volkan Benli,

Zeynep A. Metin,

Nermin Uğur...