9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te dün akşam eleme potasına kim gitti?

9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan isim merak ediliyor. TV 8'de yayınlanan yemek yarışmasında büyük mücadele izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çarşamba akşamı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Hamza olmuştu ve eleme adayı olarak Azize'yi seçilmişti. Peki, 9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te bu akşam eleme potasına kim gitti?

9 Eylül Perşembe akşamı MasterChef'te dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam İtalyan lezzetleri ekran başındaki izleyenlerin karşısına çıktı. Çarşamba akşamı gerçekleşen mücadelede mavi takım en yüksek puanı toplamıştı. Kırmızı takımdan ise eleme potasına giden isim Azize olmuştu. Peki, 9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te dün akşam eleme potasına kim gitti?

9 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu. Dana Carpaccio, Parmigiana, Cannelloni, Gnocchi, Orata All'acqua Pazza, Osso Buca, Zeppole'den oluşan 7 yemeklik İtalyan mutfağı menüsü istendi. Yemekleri yapan takımlardan kazanan mavililer oldu. Takımın düellosu ardından bireysel dokunulmazlığı Emre kazandı.

8 EYLÜL 2021 MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Hamza, eleme adayı olarak Azize'yi seçti. Diğer eleme adayı takım içi oylama sonucu Safanur olarak belirlendi.

MasterChef 2021 son bölümde yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu ve takım içi oylama sonrası günün eleme adayları belli oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Emre, eleme adayı olarak Mert'i seçti. Diğer eleme adayı takım içi oylama sonucu Hamza ve İbrahim arasında beraberlikle sonuçlandı. Bundan dolayı 2. Eleme adayını kaptan Safanur belirledi ve Hamza eleme potasına giren isim oldu.

MASTERCHEF'TE TAKIM KADROLARI

MasterChef 2021 yeni bölümde kaptanlık oyunu sonrasında Mavi takım kaptanı belli oldu. Kazanan isim Hasan, bir hafta boyunca rakip olacağı Kırmızı takım kaptanı olarak Safanur seçti. İki kaptanın seçimi ile yeni haftanın takım kadroları şu şekilde oldu;

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Sergen, Eren, Şükrü, Tahsin, Mustafa, Milhan, Tunahan

KIRMIZI TAKIM: Safanur (Kaptan), İbrahim, Burcu, Emre, Dilara, Azize, Mert, Hamza