7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 7. Koğuştaki Mucize nerede çekildi?

2019 yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmi bu akşam izleyicileri ile yeniden biraraya geliyor. Gişe rekoru kıran film izleyenlere duygusal dakikalar yaşatıyor. 7. Koğuştaki Mucize, geçtiğimiz Mart ayında Netflix izleyicileri, Eylül ayında ise ilk kez Tv izleyicileri ile buluşmuştu. Filmi izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler film ile ilgili araştırma yapmaya başladı...

7. Koğuştaki Mucize, bu akşam Tv izleyicileri ile buluşuyor. Ekim 2019'da vizyona giren film kısa sürede gişe rekoru kırmıştı. 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu edinen film Mart ayında Netflix'te, Eylül ayında ise ilk kez Tv'de yayınlanmıştı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 7. Koğuştaki Mucize nerede çekildi?

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE NEREDE ÇEKİLDİ?

7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri Muğla'da ve İstanbul Beykoz'da özel olarak hazırlanan platoda gerçekleşti.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Memo

Nisa Sofiya Aksongur: Ova

Celile Toyon: Fatma

İlker Aksum: Askorozlu

Mesut Akusta: Yusuf

Deniz Baysal: Öğretmen Mine

Yurdaer Okur: Yarbay Aydın

Sarp Akkaya: Müdür Nail

Yıldıray Şahinler: Hafız

Deniz Celiloğlu: Yüzbaşı Faruk

Ferit Kaya: Ali

Serhan Onat: Meydancı Selim

Emre Yetim: Ayna

Gülçin Kültür Şahin: Hatice

Cankat Aydos: Kaçak Asker

Doğukan Polat: Tevfik

Hayal Köseoğlu: Ova'nın gençliği

Serhat Üstündağ

Nadi Güler

Özgür Dereli

Basri Albayrak

Özgür Avşar

Mert Zaim

Serdar Akülker