MasterChef'te elemeye kimler kaldı?

MasterChef Türkiye'de 7 Ekim Perşembe akşamı yeni bir mücadelenin heyecanı yaşanıyor. Bireysel dokunulmazlık için karşı karşıya gelen takımlardan biri yarışmayı kazanırken, haftanın beşinci ve altıncı eleme adayı açıklanacak.

MasterChef Türkiye'de 7 Ekim Perşembe günü yayınlanan 86. bölümünde haftanın üçüncü ve dördüncü elenme adayları belirlenecek. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sonunda eleme adayları belirlendi. Peki 7 Ekim MasterChef elemeye kimler kaldı? Son dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'de 7. haftanın 3. dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazanınca kırmızı takımdan 6 isim eleme adayı oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? - 7 EKİM 2021

MasterChef 2021'de haftanın 3. dokunulmazlık oyunu kadim şehir Erzurum'da oynandı. Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de 7 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan son bölümde dokunulmazlığı kazanan isim açıklandı.

MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erzurum'da Çift Minareli Medrese'de yapılacak dokunulmazlık oyununa özel konuklar katıldı. Oyun öncesinde şefler, yöresel yemeklerden beş tanesini seçti ve yapılması için takımlara bir saat süre verdi. Hazırlanan yemekler, dokuz misafire ikram edildi. Acun Ilıcalı'nın içinde olduğu değerli misafirlerin kullandığı oylar sonucunda kazanan takım belli oldu. Oyların çoğunluğunu kazanan Mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı.

Beş çeşit yemek için verilen toplam 45 oyun dağılımı şöyle oldu;

Ayran aşı çorbası: Kırmızı takım 5-4

Yumurta pilavı: Kırmızı takım 7-2

Gliko: Mavi takım 7-1

Şalgam dolması: Mavi takım 5-4

Kadayıf dolması:

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Danilo şefin imza tabağını en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bu yemeğin hazırlanması için 45 dakika süre verildi. Süre sonunda şeflerin tadımı ile gecenin kazanan isim Rabia oldu

7 EKİM MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? - 7 Ekim

MasterChef 2021'de yedinci haftada Mavi takım kaptanı Hasan oldu ve Kırmızı takım kaptanı olarak Mustafa'yı seçti. İki kaptanın kurduğu takımlar, ilk dokunulmazlık oyununda mantı düellosunda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Dilara oldu ve eleme potasına girmek isteyen Tahsin'in ilk eleme adayı olarak söyledi. Konseyde oylama sonucunda ikinci eleme adayı Azize oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda Meksika mutfağı konsepti vardı. Kazanan yine Mavi takım oldu. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı bir kez daha Dilara kazandı. Dilara'nın eleme potasına gönderdiği Mustafa, üçüncü eleme adayı oldu. Oylamada ise adı en çok yazılan Pelin, dördüncü eleme adayı oldu.

Bu akşam, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erzurum'da yapılacak 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Kazanan isim Rabia oldu. Rabia'nın eleme potasına gönderdiği Burcu ise haftanın beşinci eleme adayı oldu.

Dilara 6 oy aldı, Araz 2 oy aldı. Dilara eleme potasındaki bir diğer aday oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

2- Azize

3- Mustafa

4- Pelin

5- Burcu

6- Dilara