5 sezonu geride bırakan Payitaht Abdülhamid dizisinin final tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serdar Akar, Emre Konuk ve Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu Payitaht Abdülhamid dizisi 5. sezonuyla cuma akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu.

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Payitaht Abdülhamid final yapıyor. Başrollerini Bülent İnal, Altan Erkekli, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Cem Uçan'ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisi cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden birisi olmayı başardı. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid dizisinin final yapacağı bölüm belli oldu.

6. sezonu çıkması beklenen dizinin 5. sezonun sonu ile final yapması kararı hayranlarını bir miktar üzdü. Başarılı oyuncu Bülent İnal'ın Osmanlı padişahı II. Abdülhamid Han'ı canlandırdığı dizide 1896-1909 yılları arasında yaşanan olaylar anlatılıyordu.

FİNAL BÖLÜMÜ BELLİ OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre TRT'nin ES Film imzalı fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid bu sezon sonu ekrana veda edecek. Bu hafta 141. bölümü ile ekrana gelecek tarihi dizi, 155. bölümle birlikte final yapacak.