MasterChef'e veda eden isim kim oldu? 5 Eylül 2021 MasterChef'te kim elendi?

MasterChef'te elenen isim bir hayli merak ediliyor. 5 Eylül 2021 Pazar akşamı MasterChef'te büyük mücadele ekrana geldi. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Heyecanlı anların yaşandığı programda bir isim hem lezzetli hem de göze hitap eden bir yemek yapacak ve şeflerin beğenisine sundu. Peki, 5 Eylül 2021 MasterChef'te kim elendi? Bu akşam MasterChef'e veda eden isim kim oldu?

MasterChef'te bir isim hayallerine veda etti. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında büyük mücadele devam ediyor. TV 8'de yayınlanan programda dün bir isim ana kadroya girdi. Bir hafta daha yarışmada kalmak isteyen yarışmacılar yetenekleri sergiledi. Peki, 5 Eylül 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu?

5 EYLÜL 2021 MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim Fatma oldu.

DÜN AKŞAM MASTERCHEF'TE NELER OLDU?

MasterChef Türkiye'de ana kadro yarışmacı seçimlerinde 12 yedek yarışmacı ismi yazılı önlüğü kazanmak için mutfakta hünerlerini gösterdi. Şefler ilk turda yarışmacılardan Amerikan mutfağının sevilen atıştırmalık yemeği Buffalo Wings yapmasını istedi. Bu yemek için ise tam yarım saat süre verildi.

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler final turuna kalan isimleri Araz, Pelin, Rabia Nur, Azize, Samet ve Melis olarak duyurdu.

Final turu etabında ise yarışmacılara ana ürün tarçın olan yaratıcılık yemeği verildi. Bu zorlu yemek için süre tam 40 dakika olarak belirlendi. Gecenin sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şeflerden evet oyu alarak MasterChef 2021'in ana kadrosuna katılan isim Azize oldu. Rabia Nur ise 2. oldu. Kadroya katılan Azize Polat, hayallerine yaklaşmanın sevincini yaşadı.