TV reyting sonuçları ne zaman belli olacak? 3 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?

Reyting sonuçları her gün olduğu gibi bugünde merak edilen konulardan oldu. Hafta sonuna girmemizle beraber vatandaşlar evlerinde televizyonlarını açarak keyif yapacak. Bunun ardından yapımların izlenme oranları reytinglere yansıyacak. 3 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? TV reyting sonuçları ne zaman belli olacak?

3 Aralık reyting sonuçları merak edildi. Bu akşam birbirinden farklı dizi, program ve filmler ekrana gelecek. TRT 1'de Dünya Kupası maçları devam ederken diğer kanallarda sevilen dizi ve programlar seyirci ile buluşacak. 3 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? TV reyting sonuçları ne zaman belli olacak?

3 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Total'de birinci sırada Kardeşlerim, ikinci sırada Arjantin Avustralya Dünya Kupası Karşılaşması, üçüncü sırada Kardeşlerim özet yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Arjantin Avustralya Dünya Kupası Karşılaşması, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Arjantin Avustralya Dünya Kupası Karşılaşması, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

2 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

YALI ÇAPKINI

ESRA EROL'DA

YALI ÇAPKINI (ÖZET)

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

ATV ANA HABR

KIZILCIK ŞERBETİ

MASTERCHEF TÜRKİYE

GÜNEY KORE PORTEKİZ MAÇI

SHOW ANA HABER