24 TV’nin 10. yaşına görkemli gece

Türkiye’nin haber kanalı 24 TV, kuruluşunun 10’uncu yılını ve yeni yayın dönemini görkemli bir geceyle kutladı.

ŞAKiR AYDIN- MUSTAFA ALKAÇ

Logo, ekran ve stüdyolarını baştanbaşa değiştirerek izleyicisiyle buluşan Türkiye’nin haber kanalı 24 TV, bu yenilikleri Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir geceyle tanıttı. Geceye İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, TürkMedya İcra Kurulu Başkanı

Ahmet Bayraktutar, 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ile siyaset, sanat, iş ve medya dünyasından pek çok davetli katıldı. 

ORTAK YAŞAMI SAVUNDUK 

Pelin Arslan ve Kaan Yakuphan’ın sunduğu gece 24 TV’nin anlatıldığı sinevizyonla başladı. Açılışta konuşan Murat Çiçek, şunları söyledi: “Mübarek bir gecede karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk medyası 2007 yılında yepyeni bir habercilik anlayışıyla karşılaştı. Kurulduğumuz günden bu yana medyaya tarafsız, objektif bir habercilik anlayışı getirdik. 24, bu coğrafyada ortak yaşamın savunucusu oldu. Biz, hızın önüne doğru kavramını getirdik. Logomozun yanında hep ‘doğrusunu öğrenin’ yazısı oldu. Haberi doğru vermeyi ilke edindik. Gelişen teknoloiye her zaman ayak uydurarak topluma her alanda doğru haber ulaştırdık. Sosyal medyada da yine ön sıralarda yerimizi aldık. 

BOYUN EĞMEDİK 

15 Temmuz’a karşı milli iradeyle birlikte dimdik durduk. Duruşumuz başta FETÖ olmak üzere birçok terör  örgütünü rahatsız etti. Yemek yiyen meslektaşlarımıza zarar vermek için yemekhanemizin yanına zaman ayarlı bomba koydular. Ama boyun eğmedik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve siz değerli izleyicilerden takdir aldık.” ? 

YENi LOGO, YENi EKRAN

Yenilenen stüdyo, logo ve ekranla ilgili bilgi veren Murat Çiçek, “Yeniliklerle yeni yayın dönemine başlıyoruz. Bunun için arkadaşlarımız harıl harıl çalıştı. Patronumuz ve üst düzey yöneticilerimiz bu kimliklerini bir kenara bırakıp ellerini taşın altına koydular. Bunun için Yönetim Kurulu Başkanımız Zeki Yeşildağ ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Bayraktutar’a teşekkür etmek istiyorum” dedi.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK STÜDYOSU

Gecede 24’ün İkitelli’deki stüdyosuyla canlı bağlantı kuruldu. 24 TV, yeni stüdyosuyla sadece Türkiye’nin değil, aynı zamanda Avrupa’nın da en büyük stüdyosuna kavuştu. Murat Çiçek, 24’ün yenilenen yüzünü sinevizyon gösterisi eşliğinde davetlilere anlattı.

10 YILI DOLDURANA PLAKET

Gecede 10’uncu yılın anısına 24 TV’de 10. yıllını dolduran 50 çalışana plaket verildi. 24 çalışanları plaketlerini İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktutar ve Murat Çiçek’in elinden aldı.