25 Eylül reyting sonuçları açıklandı

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz ve Fox Tv’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor. İddialı yapımlar arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

Salı akşamları Star TV’de Ufak Tefek Cinayetler, ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Fox TV’de Kadın dizileri yayınlanıyor. Yeni sezonun gelmesi ile beraber diziler yeni yayın dönemine başlıyorlar.  Geçtiğimiz hafta Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni bölümü ile ekrana geldi.

25 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL

AB

ABC

Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk bölümünü takipçilerinin beğenisine sunan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde komiserin parçaları birleştirerek sonuca yaklaşması diziye damga vurdu. Bu sezon yayın hayatına başlayan Gülperi dizisi ise ilk bölümünün tekrarını ekrana taşıdı. Takipçilerinin EDHO olarak adlandırdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise gelecek sezonun 25 Eylül'de başlayacağını doğrularken sezon finali tekrarını takipçileriyle buluşturdu.

24 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

Totalde birinci sırada Çukur dizisi efsane bir başlangıç yaparken, ikinci sırada Söz dizisi yer aldı. Üçüncü sırada ise ana haber bültenlerini bile geride bırakan Müge Anlı yer aldı. AB grubunda ise birinci sırada yer alan Çukur dizisi zirveye yerleşirken, üçüncü sırada ise Söz dizisi yer aldı.

TOTAL

AB

ABC

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Reyting sonuçları açıklandı ve Çukur dizisinden büyük bir atak geldi. Çukur dizisinde mahallede yaşanan karmaşıklık devam ederken bölgeden uzak kalan Yamaç kendisinden yardım talebinde bulunan kişileri geri çevirmedi. Söz dizisinde Yavuz'un yaşanan ölümler sonrasında meslekten ayrılmak istemesi dizide damga vurdu. Arkadaşları Yavuz'dan gelen karar sonrasında büyük şaşkınlık yaşasa da onu ikna etmek için elinden geleni yapmaya çalıştı. Yasak Elma dizisinde ise şirketle ilgili satın alma yaşanması genç kızın zor durumda kalmasına neden oldu. Deniz'in İngiltere hayali nedeniyle Zeynep'ten uzaklaşacak olması Ege'nin Hamsisi dizisinin son bölümüne damga vurdu. Koca Koca Yalanlar dizisinde ise aşk üçgeninde yaşanan karmaşıklıklar bu hafta da devam etti.

TOTAL

AB

ABC