Arıza, Kefaret, Hercai, Menajerimi Ara reyting sonuçları yayında! 21 Şubat Pazar TV reyting sonuçları açıklandı!

21 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Her gün düzenli olarak yayınlanan reyting sonuçlarında izlenme oranları dizilerin televizyonda kalma sürelerini etkiliyor. İzleyiciler yakından takip ettiği dizi ve programların 21 Şubat reyting sonuçları sıralamasında kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek istiyor. Dün akşam TV yayın akışında Arıza, Kefaret, Hercai, Menajerimi Ara, Survivor gibi yapımlar yer aldı. Peki, 21 Şubat Pazar reyting sonuçları nasıl?

21 Şubat reyting sonuçları dün akşam TV ekranlarında izleyicilerin en çok tercih ettikleri yapımları listeliyor. 21 Şubat TV yayın akışında Show TV'de Arıza, Star TV'de Menajerimi Ara, FOX TV'de Kefaret yayınlandı. Popüler dizi, film ve programlar arasından yalnızca biri zirvenin sahibi oldu. İşte 21 Şubat 2021 tarihli reyting sonuçları ve TOTAL/AB sıralamaları...

21 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

21 Şubat Pazar güne ait reyting sonuçları sıralaması belli oldu. Menajerimi Ara, Hercai, Kefaret, Survivor gibi yapımların izlenme oranları açıklandı. Total ve AB reyting sıralamaları haberimizin devamında yer alıyor.

21 ŞUBAT TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

  1. SURVIVOR
  2. GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER HAFTA SONU
  3. KEFARET
  4. ARIZA
  5. SHOW ANA HABER
  6. ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2
  7. ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 EN İYİLER
  8. KEFARET (ÖZET)
  9. HAVA DURUMU
  10. HERCAİ

21 ŞUBAT AB REYTİNG SONUÇLARI

  1. SURVIVOR
  2. GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER HAFTA SONU
  3. KEFARET
  4. MENAJERİMİ ARA
  5. ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2
  6. ARIZA
  7. HAVA DURUMU
  8. KANAL D ANA HABER
  9. KEFARET (ÖZET)
  10. SHOW ANA HABER