21 Mart reyting sonuçları açıklandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma reyting sıralaması

21 Mart reyting sonuçları araştırılıyor. Reyting sıralamasında hangi dizinin birinci olduğu merak ediliyor. Perşembe akşamları ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, Star TV’de Avlu, Show TV’de Çarpışma, TRT ‘de Tek Yürek, Fox TV’e Bizim Hikaye dizileri ekrana geliyor. 21 Mart reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Bir Zamanlar Çukurova 33 share alarak birinci, Bir Zamanlar Çukurova özet 17.84 share alarak üçüncü, Bizim Hikaye 11.16 share alarak dördüncü oldu. Reyting sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde sizlerle.

Reyting sonuçları güncel olarak açıklanıyor. 21 Mart reyting sonuçları merak ediliyor. Perşembe akşamları ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, Star TV’de Avlu, Show TV’de Çarpışma, TRT ‘de Tek Yürek, Fox TV’e Bizim Hikaye dizileri yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan sonuçlarda total puan türünde 14.89 reyting alan Bir Zamanlar Çukurova birinci, 7.02 reyting alan Bir Zamanlar Çukurova özet üçüncü, 5.53 reyting alan Avlu beşinci oldu. 21 Mart reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Bir Zamanlar Çukurova 33 share alarak birinci, Bir Zamanlar Çukurova özet 17.84 share alarak üçüncü, Bizim Hikaye 11.16 share alarak dördüncü oldu. İşte detaylı reyting sıralaması...

21 MART REYTİNG SONUÇLARI

21 Mart reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Bir Zamanlar Çukurova 33 share alarak birinci, Bir Zamanlar Çukurova özet 17.84 share alarak üçüncü, Bizim Hikaye 11.16 share alarak dördüncü oldu.

TOTAL

AB

ABC

14 MART REYTİNG SONUÇLARI

14 Mart reyting sonuçlarında Total puan türünde 14.89 reyting alan Bir Zamanlar Çukurova birinci, 7.02 reyting alan Bir Zamanlar Çukurova özet üçüncü, 5.53 reyting alan Avlu beşinci oldu.

TOTAL

AB

AB puan türünde Bir Zamanlar Çukurova birinci sırada, Bizim Hikaye beşinci sırada, Avlu altıncı sırada, Tek Yürek yedinci sırada yer aldı.

ABC

ABC puan türünde Bir Zamanlar Çukurova açık ara farkla zirveye adını yazdırdı. Avlu beşinci sırada, Bizim Hikaye altıncı sırada, Tek Yürek yedinci sırada yer aldı.