MasterChef'te yedeklere hangi isimler yer aldı? 2021 MasterChef Türkiye yedek kadroda kimler girdi, kimler elendi?

MasterChef Türkiye ana kadroya girenlerin dışında yedek listesinde yer alacak birbirinden iddialı yarışmacılar, şeflerin kendilerinden istedikleri yemekleri, belirtilen sürede hazırlayıp sunmak için ter döktüler. Peki 2021 MasterChef Türkiye yedek kadroya kimler girdi, kimler elendi? MasterChef'te yedeklere hangi isimler yer aldı?

MasterChef Türkiye yedek kadronun belirlendiği 22 Temmuz 2021 Pazar günü TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye 44. bölümünde yedek kadrodaki yarışmacılar ana kadroya girmek için ter döktü. Türkiye'nin en çok seyredilen ve izlenilen yarışmalarından biri olan Masterchef'in yedek kadrosunda kimlerin yer alacağı, kimlerin elendiği merak konusu oldu.

MasterChef'in 22 Ağustos 2021 Pazar akşamı akşamı yayınlanan 44. bölümünde yarışmacılar, yedek kadrosa yer almak için kıran kırana bir mücadele verdi. Final etabının ilk turunda 3 yarışmacı yedeklere seçilirken, ikinci etapta ise 2 yarışmacı daha belirlendi.

Jüri üyeliklerini dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye'de final turu mücadelelerinde sona geliniyor. Dün yayınlanan 44. Bölümünde yarışmacılar yedek kadroda yer almak için yarıştı.

MASTERCHEF YEDEK KADROYA KİMLER GİRDİ 2021?

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması programı MasterChef Türkiye 2021'in son bölümünde, yarışmacılar yedek kadroya girebilmek için hem birbirleriyle hem de süreyle yarıştı.

Dün akşam ekranlara getirilen bölümde sebzeli Wonton çorbası, yedek kadroya alınacak isimler için belirleyici oldu.

Sebzeli Wonton çorbası yapmaları için yarışmacılara verilen sürenin sona ermesiyle Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin tadım safhası başladı.

Yarışmacıların hazırladıkları yemekleri tek tek tadan şefler, yedek kadroya alınacak 3 ismi belirledi. Ardından 2 kişi daha yedek kadroya seçildi.

Böylece yedek kadroya giren ilk 3 isim Melis, Pelin ve Mustafa olurken yedek kadroya giren son isimler Rabia ile Yiğit oldu.

22 Ağustos akşamı, yedek kadrodaki yarışmacılar ana kadroya girmek için ter döktü.

MASTERCHEF ANA KADROSU

* Fatma Polat

* Dilara Başaran

* İbrahim Cingözler

* Tunahan Ak

* Şükrü Özsarı

* Hamza Mercimek

* Burcu Önal

* Görkem Demiral

* Hasan Biltekin

* Tahsin Küçük

* Eren Kaşıkçı

* Mert Yılmaz

* Safanur Bol

* Emre Büber

* Sergen Özen