Esra Erol haberi duyurunca stüdyoda gözyaşları sel oldu aktı! 2 aydır aranıyordu, feryat son buldu!

Hafta içi her gün atv ekranlarında saat 16.20'de izleyicisiyle buluşan Esra Erol'da programında 60 gündür aranan Hülya'ya ulaşıldı. Programa katılan anne Melek Akgül 2 aydır kızı Melek Akgül'den bir türlü haber alamadıklarını açıklamış ve Esra Erol'dan yardım istemişti.

atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan anne Melek Akgül kızı Hülya Akgül'ün 2 aydır kayıp olduğunu açıklamıştı. Günlerdir yapılan aramalar neticesinde Hülya'ya ulaşıldı. Hülya'nın Bursa'nın Küçükbalıklıklı ilçesinde dilencilik yaptığı öğrenildi.

60 GÜNDÜR ARANIYORDU

Acılı anne Melek Akgül Esra Erol'dan kızını bulması için yardım istedi. Öte yandan kızının öldüğünden şüphe ettiklerini de söyledi.

Kayıp Hülya Akgül'ü bulmak için Esra Erol ve ekibi günlerce sokak sokak kayıp Hülya'yı aradı. Her ihbar değerlendirildi. Fakat Hülya Akgül'e ait en ufak bir ize rastlanmadı.

Doğan Güllüoğlundan şüphelenen aile, Hülya Akgül bulunana kadar canlı yayında Doğan'ın Hülya'yı öldürdüğünü iddia etti.

ESRA EROL İZİNE ULAŞTI

Esra Erol ve ekibinin yoğun çalışmaları sonucu Hülya Akgül'ün, Bursa Küçükbalıklı ilçesinde çadırda yaşadığı ve dilencilik yaptığı belirlendi.

Herkesin hayatından endişe ettiği Hülya Akgül bugün stüdyodaydı. Hülya'nın anlattıkları ve yaşadığı dram ise kan dondurdu.