17 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması nasıl?

Dün akşam yeni bölümleri ekrana gelen Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması merak ediliyor. Reyting sonuçları TOTAL, AB ve 20+ABC1 şeklinde ölçülüyor. Peki, 17 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması nasıl?

Reyting sonuçları TOTAL, AB ve 20+ABC1 şeklinde ölçülüyor. Medya gündemini yakından takip eden izleyiciler "17 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova reyting sıralaması nasıl?" sorularının yanıtını araştırıyor.

17 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇILKANDI MI?

Total izleyici grubunda birinciliği Mahkum, ikinciliği Bir Zamanlar Çukurova, üçüncülüğü ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Mahkum, ikinci sırada Camdaki Kız, üçüncü sırada Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNGLERİ NASILDI?

Total izleyici grubunda birinciliği Mahkum, ikinciliği Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncülüğü Bir Zamanlar Çukurova aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Mahkum, ikinci sırada Camdaki Kız, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Mahkum, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Camdaki Kız yer aldı.