17 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Çukur ve Söz...

Reyting sonuçları açıklandı ve Çukur dizisinden büyük bir atak geldi. Çukur dizisinde mahallede yaşanan karmaşıklık devam ederken bölgeden uzak kalan Yamaç kendisinden yardım talebinde bulunan kişileri geri çevirmedi.

Reyting sonuçları açıklandı ve Çukur dizisinden büyük bir atak geldi. Çukur dizisinde mahallede yaşanan karmaşıklık devam ederken bölgeden uzak kalan Yamaç kendisinden yardım talebinde bulunan kişileri geri çevirmedi. Söz dizisinde Yavuz'un yaşanan ölümler sonrasında meslekten ayrılmak istemesi dizide damga vurdu. Arkadaşları Yavuz'dan gelen karar sonrasında büyük şaşkınlık yaşasa da onu ikna etmek için elinden geleni yapmaya çalıştı. Yasak Elma dizisinde ise şirketle ilgili satın alma yaşanması genç kızın zor durumda kalmasına neden oldu. Deniz'in İngiltere hayali nedeniyle Zeynep'ten uzaklaşacak olması Ege'nin Hamsisi dizisinin son bölümüne damga vurdu. Koca Koca Yalanlar dizisinde ise aşk üçgeninde yaşanan karmaşıklıklar bu hafta da devam etti.

SÖZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI? 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

TOTAL

AB

ABC

11 HAZİRAN REYTİNG SONUÇLARI

11 Haziran reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde 18.56 share alan Söz birinci, 18.04 share alan Çukur ikinci, 16.19 share alan Survivor üçüncü oldu. Yasak Elma sezon finali yaptığı için tekrarı yayınlandı. AB puan türünde 22.26 share alan Çukur birinci sırada, 15.18 share alan Survivor üçüncü sırada, 12.93 share alan Söz dördüncü sırada yer aldı. ABC puan türünde 20.92 share alan Çukur birinci, 16.95 share alan Survivor ikinci oldu.

TOTAL

AB

ABC