14 Ocak 2022 reyting sonuçları belli oldu! İşte MasterChef, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar reyting sıralaması...

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Dün akşam yılbaşı tatilinin ardından Kanal D'de Arka Sokaklar'ın yeni bölümü, Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümü ve TV8'de ise MasterChef Türkiye'nin büyük final bölümü ekrana geldi. Peki en çok hangi yapım izlenecek? MasterChef, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar reyting sıralaması nasıl?

MasterChef, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar reyting sıralaması izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dün akşam yılbaşı tatili arası veren dizilerin yeni bölümleri ekrana geldi. MasterChef Türkiye'de ise büyük final yapıldı. Peki, 14 Ocak 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 14 Ocak cuma akşamının reytingleri...

14 OCAK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

14 Ocak reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birinciliği Arka Sokaklar, ikinciliği Masterchef Türkiye, üçüncülüğü ise Esra Erol'da aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Aziz yer aldı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN REYTİNG SIRALAMASI

Total'de 1. sırada Atv'de izleyici ile buluşan "Esra Erol'da", 2. sırada tv8'de ekranlara gelen "MasterChef Türkiye", 3. sırada ise "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber" programı yer aldı.

AB'de 1. sırada "MasterChef Türkiye", 2. sırada "Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber", 3. sırada ise Fox TV'de yayınlanan "Recep İvedik 4" filmi yer aldı.