Evlilik Hakkında Her şey, Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan reyting sıralaması nasıl? 12 Nisan reyting sonuçları açıklandı!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ekrana gelen yapımlardan hangisinin ilk sıralarda yer aldığı her gün takip ediliyor. Bu akşam ekrana Evlilik Hakkında Herşey, Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan dizilerinin yeni bölümü ekrana geliyor. Peki, 12 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı?

12 Nisan reyting sonuçları dizi ve program takipçileri tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yapımların izlenme oranları Total, AB, ve ABC kategorilerinde yayınlanıyor. Peki, 12 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? Evlilik Hakkında Herşey, Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan reyting sıralaması nasıl?

12 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total izleyici grubunda birinciliği Üç Kız Kardeş, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Destan aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Survivor All Star yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Üç Kız Kardeş yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI NASIL?

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Üç Kız Kardeş, üçüncülüğü Destan aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.